Back to top

Valóban fájdalommentes, profi sminktetoválás

PERMANENT MAKE-UP – A JÖVŐ MAKE-UP-JA

A tetoválás művészetét implantált pigment színekkel már az ókori Kínában is alkalmazták. Az orvostudományban már 60 éve tetoválnak. A kozmetikában ezt a magasan képzettségű kreatív munkát „Permanent Make-Up”-nak nevezik. Ez a kozmetikai beavatkozás egyre nagyobb jelentőséggel bír. A szemüveget viselők különösen élvezhetik a PMU előnyeit. 100%-osan víz-, és izzadságálló- ideális a sportoló hölgyek számára is.

Bővebben...


Szemkontúr: Az igényes szemtetoválás hangsúlyosabb változata, melynek alapja a szempillák között végig futó szempillasűrítés. Ez kiegészül a felső szemhéjon a szem vonalát követő, a bőrön is jól látható vonallal. A szempillasűrítést kombinálhatjuk eltérő színű szemkontúrral, ami még egyedibb eredményt kölcsönöz.

Bővebben...


Szemöldöksűrítés szálas technikával: az igényes szemöldöktetoválás diszkrét változata, melynek során a szemöldök nem egységes színezetet kap, hanem a meglévő szőrzet közé sűrítünk nagyon, természetes rajzolatú szálacskákat. Számos színárnyalat teszi lehetővé az egyénhez illő természetes szemöldök kialakítását.

Bővebben...


Szemöldöktetoválás satírozással: az igényes szemöldöktetoválás hangsúlyos, de nem feltétlenül negatív megjelenése. A szemöldök vonala a bőrön egységes színezetet kap. Számos színtónus biztosítja az erőteljes vonal lágyítását az archoz legmegfelelőbb szemöldök kialakításához.

Bővebben...


Szájkontúr: a tökéletes ajkak vonalát jeleníti meg. A nőiesség fő meghatározója a száj, így annak tökéletes formája elengedhetetlen.

Bővebben...


Szájszínezés, satírozás: az ajak színezése a tökéletes kontúr vonalból kiindulva lehet rúzs hatású, vagy természetes szájfényhatású

F é l s a t í r: szájszínezése 50%-ban a kontúr vonaltól kiindulva. Középen megmarad a természetes szájszín gyűrű formában, ami optikailag teltebb ajkak hatását kelti.

Bővebben...


T e l j e s   s z á j s z í n e z é s : 100%-ban színezzük a száj húsát, a tökéletes szájkontúrból kiindulva

Bővebben...


Utóápolásra van szükség minden beavatkozás után 21 napig!

Utóápoló ára: 1500Ft /db

Beavatkozás után TILOS 21 napig:

- szolárium, napozás – úszás –  szauna – sminkelése a kezelt területnek