Back to top

Hipoxy Training

Hypoxi Training

 

A hypoxi egy alacsony nyomású kapszulában végzett zsírégető biciklizés, amelynek során a hatás csak az alsótestre és a hasra (úszógumi) koncentrálódik.

A hypoxi trénerben végzett vákuumszívás hatására a vér az izomból a zsírsejtek közé jut és a biciklizés hatására a vérkeringés még több zsírsejtet tud elszállítani és elégetni.

 

 

 

A tréning kezdése után 1,5 perc múlva beindulnak a zsírégető folyamatok.

Mivel a tréning során a has, far, comb területén a bőrfelszín hőmérséklete felmelegszik így a tréning után 8 órán keresztül még tart az utó zsírégetés. Ami szinte páratlan a maga nemében.

A tréning előtt nem szabad sportolni, mivel az edzés hatására megfeszesedett izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni a zsírsejtek közé. A tréning utáni sport hatására az anyagcsere a problémás területű részekről a az előnyös hajlamú részekre (felsőtest) helyezi a zsírégetést így csökken az alsótestre ható folyamat, ezért a tréning után sem szabad sportolni.

 

Tapasztalatok

A hypoxi tréner több mint 10 éves Magyarországi múltjára visszatekintve több ezer hölgynek sikerült megszabadulnia a makacsul lerakódott zsírpárnáktól, valamint a nem túl szép látványt nyújtó narancsbőrtől.

Többen is beszámoltak az egészségi állapotukban bekövetkezett változásról, mely során a tréning segített a meddőség kezelésében (nőtt a teherbe esések száma), izületi fájdalmak, alvászavarok, visszértágulat egyes típusainak, allergia, asztma, vérnyomás ingadozások, anyajegy a combon, menstruációs problémák kezelésében.

Tulajdonképpen ezek a betegségek a rossz anyagcserére és vérellátottságra vezethető vissza, amire a Hypoxi gép vákuumtechnológiája és beépített programjai nyújtanak segítséget, természetesen nem csak a hölgyeknek.

 

 

Ellenjavallatok:

  • terhesség és szoptatás alatt,
  • szívbetegségnél, csak orvosi felügyelettel
  • extrém magas vérnyomás, 200 feletti
  • gyulladásban lévő visszérnél

 

Árak HUF
1 alkalom (bicikli 30 p)

 2.500

5+1 alkalmas Bérlet

10+2 alkalmas Bérlet                                                                                                                                   

12.500

22.500

Aromaterápiás zsírbontó tekercselés/alkalom  1.000