Back to top

ÚJDONSÁG! Vákuumos mellemelés

Magyarországon az első és egyetlen forradalmian új mellformáló készülék. A mellnagyobbításra motivált nők nagy része az egyszerű, de hatékony, nem sebészeti módszerek iránt érdeklődik. Az általunk alkalmazott vákuumtechnológiás módszer új, orvosbiológiailag bizonyított hatékonyságú koncepción alapul:

Orvosi, biológiai megfigyelés, hogy az egészséges sejtek, szövetek tartósan ismétlődő mechanikai hatásokra sejt-, illetve szövetszaporulattal válaszolnak. A vákuum, azaz a szívóhatás a bőr alatti szövetekben vérbőséget hoz létre. A vérbőség sejtregenerációval jár, ami szövetszaporulathoz vezet.

Köztudott, ha valamelyik szervünket nem használjuk, nincs működésben, ott izomsorvadás, pangás alakul ki. Tipikusan ilyen szerv a női mell. A szülés előtt kifejlődik, telítődik, majd később elveszíti formáját, nagyságát. A vákuum-mechanizmussal megnő az emlőszövet térfogata, megfeszíti a Cooper szalagokat, vérbőséget idéz elő, a régi vagy zsugorodott Cooper szalagok visszanyerik rugalmasságukat, megerősödnek , megvastagodnak, és újak képződnek, a szöveti sejtek száma megduplázódik és a sejt-, szövet anyagcseréjében olyan biokémiai változások indulnak el, amelyek a mell növekedéséhez vezetnek.

Először a mell felső része duzzad meg, majd később az egész mell kitelítődik és mérete akár 1-2 kosármérettel megnő. Ennek magyarázata, hogy a mellekben szövetszaporulat képződik és jelentősen megnő a szövetek vérellátása. Használata igen egyszerű, teljesen fájdalommentes.

Ajánlás:

Minden 18. életévét betöltött nőnek, aki a mellei formájával, méretével kevésbé van megelégedve, illetve azoknak a nőknek, akiknek a két mell nagyságánál korrigálásra van szükség (nem egyforma a két mell mérete). Mell asszimetria!

Biztonság:

A VBBS  mellformáló készülék klinikailag tesztelt használata egyszerű és veszélytelen.

Mellformáló készülék használatának feltételei:

- 18. év feletti életkor

- egészséges mellek

- tünetmentes egészségi állapot

- ne viseljen pacemakert

- biztonságos fogamzásgátlás mellett

- plasztikai sebészetileg érintetlen mellek

A mellformáló készülék ellenjavallatai:

- 18 év alatt

- terhes, szoptató és implantált mellek

- mellek jó vagy rosszindulatú betegségei

- pacemaker alkalmazása mellett

- gyermekvállalás esetén

- ha a szervezet általános lázas, legyengült.

Használata:

A kezelést heti 2-4 x 30 percig, törekedve arra, hogy a napi 2 órás kezelési időt NE haladja meg. Kezelés előtt bekrémezzük a mellet, majd felhelyezzük a megfelelő búrát. 

Kezelés során előfordul enyhe véraláfutás, pirosodás, de ez a 4-5 kezelés után megszűnik.

 

 

Árak HUF
1 kezelés (30p)  3000
Kúra 5+1 kezelés 15.000
Kúra 10+2 kezelés 30.000