Back to top

Pressoterápia – nyomásterápia infrareddel ÚJ!

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethet, mely hosszú távon az immunrendszer gyengülését is eredményezi.

A pressoterápia (nyomásterápia ) olyan mechanikus, légnyomáson alapuló nyirokmasszázs terápiás módszer, mely aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a mérgek távozását. Hasznos a visszerek és nyirokpangás megelőzésében, támogatást nyújt a cellulit és túlsúly kezelésében. Javítja a gyenge perifériás keringést. A beépített infracellák fokozzák a keringést, a salakanyagok kiáramlását, és a bőrbe juttatott hatóanyagok mélyen való felszívódását.

Tökéletes kiegészítője bármely alakformáló kezeléseknek, mivel a segíti az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre.

Hatásai:

A végtagok és a test kompresszióterápiás kezelésére szolgál. A felhalmozódott nyirokfolyadék kiürül, a vénás keringés, a kötőszöveti regeneráció megélénkül.

Javallatai:

- nyirokkeringés és vérkeringés fokozására

- izomzat mikrocirkulációjának javítására

- izomlazításra

- cellulitkezelések hatékonyságának fokozására

- fáradt, nehéz végtagokra

Ellenjavallatai:

- infarktus után

- szívelégtelenség, tüdőbetegség

- terhesség, szoptatás

- trombózis

- visszér

- fertőzés

- láz

- daganatos megbetegedések

- nyílt sebek, fekélyek

 

 

Árak HUF
1 kezelés (30p) 2.500
Kúra 5+1 kezelés 12.500
Kúra 10+2 kezelés 25.000