Back to top

Infraszauna

Az infravörös sugarakat hatékonyan alkalmazhatjuk a testkezelések során. A mélyen fekvő szövetekben nagy mennyiségű víz kiváló vezetőképességének köszönhetően az infra sugarak 95%  – át képes elnyelni a test akár 8 cm mélységig.

  • A mélyre ható sugárzás váltja ki a melegítő hatást mélyen a szövetekben – > fokozódik az anyagcsere> a bejuttatott aktív hatóanyagok mélyen fejtik ki hatásukat
  • gondoskodik a bőr jó vérellátottságáról
  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • növeli a bőr rugalmasságát
  • bontja a zsírt, javítja a cellulitot
  • Parafangos kezelés elengedhetetlen kiegészítője

A kozmetikai célra használt infra szauna egy fából készült hőszigetelt izzasztó kamra. Felmelegítését infrasugárzók végzik. Az infrasugarak mélyen átmelegítik a szervezetet és a szöveteket. A száraz meleg hatására izzadás indul meg, a salakanyagok távoznak. Az izzadás során a testhőmérséklet megemelkedik 39C fokra, mesterséget lázat idéz elő. A megemelkedett hőmérséklet révén megöli a kórokozókat. Az infra szauna alacsonyabb hőmérsékleten, alacsonyabb páratartalom mellett működik mint a gőzös szauna. Körülbelül kétszeres benntartózkodási idővel használandó. Az izzadás mennyisége 3-szoros, a távozó salakanyagok távozása 10-20-szoros. Itt jelentős a kalóriaveszteség, ami fogyasztó hatással jár. Kevésbé veszi igénybe a szervezetet, így idősek és gyerekek is használhatják.

Hatásai: 

 - edzi a szervezetet

- hatására a bőr friss és ellenálló lesz

- az izmokat lazítja

- keringést, salakanyag távozást segíti

- a szervezet immunrendszerét erősíti ( allergiásoknak ajánlott! )

- pórustisztító, sejtregeneráló, bőrmegújító hatású

 

 

Árak HUF
1 alkalom (30p)/fő 1.500
1 alkalom (30p)/2fő 2.500
5+1 alkalom/1fő 7.500
5+1 alkalom/2fő 12.500