Back to top

Professzionális testkezelések

TESTKEZELÉSEK

( Fogyasztás, cellulitbontás, alakformálás, stria kezelés )

Manapság a rohanó életvitelünknek köszönhetően keveset vagy szinte semmit nem törődünk testünk egészséges táplálásával, izmaink formálásával, így sajnos testünk, alakunk ezt megsínyli. Itt-ott zsírlerakódások, cellulit göbök tarkíthatják testünket, ami nem kedvező esztétikai látványt nyújt. És minél kedvezőtlenebb látványt tükröz a tükör, annál inkább folytatjuk a kedvezőtlen életvitelt, már csak elkeseredésünkben is. Minden tartós átalakulás a fejben indul el és ha oda eljutottunk, akkor jöhetnek a különböző elektro-, és testkozmetikai eljárások, amelyek segítségünkre sietnek, hogy a megálmodott eredmény elérhetővé és tartóssá váljon.

Ehhez nyújtanak segítséget az alábbi kezelési eljárások természetesen megfelelően kialakított, anyagcsere szabályozó étrenddel összehangolva, amit minden kedves vendégnek a kúrával párhuzamosan kell alkalmaznia.

Ingyenes állapotfelmérés alkalmával kiválasztjuk személyre szabottan a legmegfelelőbb alakformáló kúrát, amely hatékony, látványos és gyors eredményt produkál vendégeink elégedettségére. Kúráink 5,10, 12 alkalmasak, a célnak megfelelően a 18 féle eljárást vegyítve  állnak rendelkezésre a 30éves szakmai tapasztalat és korszerű módszerek együtteseként.

 

 

 

 

 

1. Aromaterápia

2. Görgőfejes vákuumos nyirokmasszázs, zsírgyalu

3. Vákuumos zsírpumpa bipoláris RF-val

4. Izomstimuláció

5. Kavitációs, ultrahangos zsírbontás

6. Mezoterápia

7. Parafangos terápia

8. Polarizált fényterápia

9.  Rezonációs vibromasszázs tréner

10. 3D izomstimuláló, izomfejlesztő tréner

11. Testtekercselés - Bodywrapping

12. Vertikális -zsírbontó vibrációs tréner

13. Pressoterápia – hőterápiás hullámmasszázs

14. Lipoterápia – zsírtörő

15. Multipoláris rádiofrekvencia – vörös fotonnal

16. Infraszauna

17.Zsírfagyasztás