Back to top

Professzionális testkezelés

Manapság a rohanó életvitelünknek köszönhetően keveset vagy szinte semmit nem törődünk testünk egészséges táplálásával, izmaink formálásával, így sajnos testünk, alakunk ezt megsínyli. Itt-ott zsírlerakódások, cellulit göbök tarkíthatják testünket, ami nem kedvező esztétikai látványt nyújt. És minél kedvezőtlenebb látványt tükröz a tükör, annál inkább folytatjuk a kedvezőtlen életvitelt, már csak elkeseredésünkben is. Minden tartós átalakulás a fejben indul el és ha oda eljutottunk, akkor jöhetnek a különböző elektro-, és testkozmetikai eljárások, amelyek segítségünkre sietnek, hogy a megálmodott eredmény elérhetővé és tartóssá váljon. Ehhez nyújtanak segítséget az alábbi kezelési eljárások természetesen megfelelően kialakított, anyagcsere szabályozó étrenddel összehangolva, amit minden kedves vendégnek a kúrával párhuzamosan kell alkalmaznia. Ingyenes állapotfelmérés alkalmával kiválasztjuk személyre szabottan a legmegfelelőbb alakformáló kúrát, amely hatékony, látványos és gyors eredményt produkál vendégeink elégedettségére. Kúráink 5,10, 12 alkalmasak, a célnak megfelelően a 18 féle eljárást vegyítve  állnak rendelkezésre a 30 éves szakmai tapasztalat és korszerű módszerek együtteseként.

 

Az egészséges szép bőr, a kényeztetés és wellness együttes élménye. Parafangoban rejlő titok: A Föld megannyi ásványi anyaga, a tengervíz jótékony hatása és a Holt-tengeri iszap gyógyító, szépítő ereje  együttesen eredményezi a szépítészet és gyógyászat nagy sikerrel alkalmazott egyedi kezelését. A kezelés javítja a bőr struktúráját, láthatóan csökkenti a cellulit nemkivánatos jeleit, hatékonyan formálja az alakot, csökkenti a kellemetlen zsírpárnákat. A kezelés után a bőr sima, hidratált, kellemes tapintású, feszes vonalú. Kúraszerű alkalmazása tartós eredményt hoz, az alakformálásban és a cellulit kezelésben. Hatásmechanizmusa: Az iszap és az abban oldott állapotban lévő ásványi anyagok, nyomelemek bediffundálnak a bőrbe és ott kifejtik jótékony hatásukat. A meleg paraffin pedig biztosítja a bőr teljes lezárását, hogy a légmentesen lezárt pórusokba behatolhassanak a hatóanyagok. A meleg fokozza a nyirok keringést, fokozza az oxigéndús vér áramlását a szöveteken belül, illetve a toxikus anyagok kiáramlását a szövetekből. 

A mezoterápia alapelve hogy a megfelelő hatóanyagot a megfelelő helyre bejuttatva jóval kevesebb hatóanyaggal tudunk jóval erőteljesebb hatást elérni. Klasszikusan tűszúrásokkal dolgozunk ( tűs mezoterápia ) ilyenkor a cellulit-, vagy zsírrétegbe szúrunk célzottan a bontó, koncentrált, steril, orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Ezt az eljárást végezhetjük mezoterápiás pisztollyal, vagy tűs hengerrel ( dermaroller ).Másik esetben egy készülékkel elektroporátorral végzett rádiófrekvenciás módszer, melynél  a kezelőfejből szétterjedő rádióhullámok a bőrben hatóanyag csatornákat nyitnak meg, így juttatva be a szükséges hatóanyagokat.

Magyarországon az első és egyetlen forradalmian új mellformáló készülék. A mellnagyobbításra motivált nők nagy része az egyszerű, de hatékony, nem sebészeti módszerek iránt érdeklődik. Az általunk alkalmazott vákuumtechnológiás módszer új, orvosbiológiailag bizonyított hatékonyságú koncepción alapul: Orvosi, biológiai megfigyelés, hogy az egészséges sejtek, szövetek tartósan ismétlődő mechanikai hatásokra sejt-, illetve szövetszaporulattal válaszolnak. A vákuum, azaz a szívóhatás a bőr alatti szövetekben vérbőséget hoz létre. A vérbőség sejtregenerációval jár, ami szövetszaporulathoz vezet.

 

Az ultrahangos készülékek sokféle hatásmechanizmusának variálásával látványos eredmények érhetők el a testkozmetikai kezelések során. E készülékek mechanikai, termikus és kémiai hatás kifejtésére képesek. Nyomásviszonyok megfelelő változása a folyadékban buborékokat hoz létre a zsírsejtek belsejében mikro-buborékok képződnek és az ultrahang hullámai hatására ezek szétpukkadnak és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek.

A Lipolézer technológia sebészeti beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több, mint 30 éve használják az orvosbiológiában. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia. Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára, továbbá a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket.

A vákuumos nyirokmasszázs egy ősi orvosi eljárás, melynek során az egész szervezet képes megújulni. Képes a testen belüli vér-, nyirok-, sejtcirkulációt fokozni, ezáltal élettel teli lesz miden sejtünk. Megújul a bőrünk, fellélegzik a szervezetünk azáltal, hogy a sok méreganyag, a lebontott, zsír, cellulitgöb kiáramlik a szervezetből és a helyére oxigéndús vér áramlik a szövetekbe, fellélegezve, megújulva minden sejt, minden szerv. 

A rádiófrekvencia energiáját évek óta használják orvosi eljárások során. Amikor szöveteket kezelnek, két elektróda között a rádiófrekvencia hőt generál a dermisben és a bőr alatti rétegekben. Ezt a hőt használják sebészetben hemosztázis (vérzés megállítás) céljából, valamint szövet eltávolításra. A közelmúltban azonban a kollagén zsugorodás, valamint a laza kötőszövetek kezelésére is használni kezdték a kollagén denaturációs (természetes szerkezetének megváltozása) hatásának köszönhetően. A kollagén molekulákat fibroblasztok (a kötőszövetet alkotó, jellegzetesen szétterült, nagy alapsejtek) állítják elő, melyek három polipeptid láncot szintetizálnak (ötvöznek), amelyek tripla spirálvonalat alkotnak.

A technológia az orvosi masszázstechnikákat ötvözve alakult ki.  A lipoterapia olyan kezelés, amely összetöri, fellazítja és a nyirokrendszerbe tereli  a zsírt  különböző testrészeken 3 lépcsőben,különböző funkciójú fejekkel dolgozva. Rendkívüli eredménnyel pusztítja a zsírt karcsúsítja, formálja az alakot fájdalmas műtéti beavatkozás nélkül. Azon kívül hogy a vastag zsírszövetet nagyon gyorsan képes átdolgozni, térfogatcsökkenést ér el. A cellulitgöböket nagyon intenzíven masszírozza szét. Az izomszövetet is megdolgozza, így az ernyedt izmok is felélednek. A bőrt feszesíti, a keringést fokozza, a nyirokpangást javítja. Lipoterápia 3 lépcsőben: Az egyik legújabb és leghatásosabb professzionális testkezelő a lipoterápia, amely 3 lépcsőben bontja a makacs zsírlerakódásokat, cellulitgöböket, fokozza a cirkulációt.

Az eljárás lényege az elektromos áram által kiváltott izom összehúzódás. Az ingeráram kezelésnél cél az izmok passzív tornáztatása. Olyan izmokat, izomcsoportokat tudunk megmozgatni, amelyeket aktív tornával nehezen és nem szétválasztva tudunk megmozgatni. Fontos még hogy a kezelést követően nincs izomláz és fáradtság érzet. A vendég pihentebbnek frissebbnek érzi magát.

Oldalak

Feliratkozás Professzionális testkezelés csatornájára