Back to top

Speciális Arc-, testkezelések ( STRIA, TOKA, ANGYALSZÁRNY)

             STRIA KEZELÉS
 
 
 
                                                                                                                    
                                                
 
Sokunk életét megkeseríti az a bőrkép, ami a bőr rugalmatlanságából adódóan apró szakadásokat eredményezve piros vagy bőrszínű fényes csíkokként mutatkozik a bőrön. Akár férfiak, akár nők, de már a tinédzserek körében is gyakori ez a kellemetlen bőrkép. Ez a testen szokott jelentkezni, jellemzően hason, fenéken, csípőn, karokon, de előfordul hónalj, comb, vádli, hát testtájon is. Hirtelen növés, fogyás, hízás  során a bőr képtelen olyan ütemben változni , amilyen ütemben történik  a térfogat változás, így a bőr rétegei megszakadnak és kisebb-nagyobb csíkok alakulnak ki. Sajnos ezek ha egyszer kialakultak, önmaguktól nem fognak eltűnni. Viszont mivel a bőr folyamatosan kopik, a sejtek megújulnak, cserélődnek, így ha ezt a koptató folyamatot mechanikusan felgyorsítjuk, a sejtcserét is sokszorozhatjuk, így jelentősen tudjuk javítani a bőrképet a szinte láthatatlan fázisig.
 
 Kezelés menete 2 lépcsőben
 
1.Mikrodermabrázió
 

A mikrodermabrázió, másnéven bőrhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában. A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat.A legfelső hámréteg ki van téve a környezetnek, az időjárásnak és a mechanikai behatásoknak, melyek által folyamatosan károsodik.

 2.Polarizált fény 
                                                                                                                                             
     A fényterápiának semmilyen káros hatása nem ismert, hatékonyan ugyanakkor nagyon szelíden hat a szervezetre.
 
 • A szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait indítja be
 • Keringésjavító hatású – > fokozódik az anyagcsere
 • Nyirokáramlás fokozása – > méreganyagok, lebontott zsírsejtek kiáramoltatása
 • Hatóanyagok mélyebb rétegekbe való juttatása, azok aktiválása
 • Rugalmasít, feszesít
 • Lipolitikus ( zsírbontó ) hatás fokozása
A stria kezelés lényege a bőr rugalmatlanságából adódó bőrszövet szakadozása.
 
Stria kezelés tematikája.: 
A megszakadt bőrrészt a szakadás aljáig csiszoljuk, új bőr kerül a felszínre, így javul a bőrkép.
A polarizált fény segíti a sejtek megújulását.
 
 
Alternatív kezelésként ajánlott.:
 
 • Dermaroller ( kollagén indukció)
Néhány éve szabadalmaztatott eljárás. Lényege, hogy egy kb. 2 cm-es hengert, amelyekből számos apró steril mikro tű kiáll, átgörgetjük a bőrön. A mm2-enként 8-10 apró tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek, a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusa beindul, a bőr kollagén termelődése 300-400%-kal fokozódik. Az eljárás során a bőr felső, elhalt rétegeit a fent említett mikro-tűs eljárással megnyitjuk, és a hatóanyagokat közvetlenül az apró lyukacskákon keresztül a mélyebben fekvő élő szövetstruktúra felé irányítjuk. A tűs hengerléssel a bőrön számos apró mikro sebet ejtünk, ezzel a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk, így beindul egy természetes bőr regenerációs folyamat. Hatására tömörebbé, feszesebbé válik a bőr, a tág pórusok, hegek felszínessé válnak, eltűnnek. Az arc simább, fiatalosabb kipihentebbé válik. Májfoltok, ráncok látványosan elhalványulnak. Az eljárás során a beinjektált mezoterápiánál alkalmazott orvosi tisztaságú, steril, hosszú távú hatást kifejtő hatóanyagok kerülnek felhasználásra. A kozmetikai célra használt 0,2mm, 0,25mm, 0,3mm, 0,5mm mélységű 192 mikro tűs rollerek szinte fájdalommentesen nyitják meg a bőr szerkezetet, áthatolva a bőr felső, elhalt, elszarusodott rétegein. Így utat nyitva a bőr mélyebb rétegeibe a  bőr azonos kis-, és nagy molekulájú hatóanyagok bejutásának. Az egyedülálló 540 mikro tűs dermaroller már egy olyan henger, amelynek felületén 2,5-szer több mikro tű helyezkedik el, mint más rollereken. A tűk jóval keskenyebbek és más kialakításúak. Ez a roller nem kör, hanem gyémánt formájú sebet ejt a bőrön, ami jóval kisebb, kevésbé érzékelhető és a regenerálódása a bőrnek is gyorsabb.
 
 •  Tűs mezoterápia
A tűszúrások hatására, fokozódik a vérellátás a bőrben ezáltal beindul a kollagén termelődés.
A tüszúrásokkal egyidejűleg hatóanyagot juttatunk a bőrbe, ezáltal az élő bőrszövet struktúrájában változik, javul.
A beinjektált hatóanyagok fokozzák a sejtek anyagcseréjét, a kötőszövet saját kollagén és  elasztikus rostjait stimulálja, újra indítja azok működését.
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                           TOKA KEZELÉS
 
 
 
 
 
 
Kezelés tematikája
 • Az áll alatti depo zsírréteg bontása
 • Bőrfeszesítés
 • Kollagénrostok erősítése
 
Kezelési ALTERNATÍVÁK
 
 • Zsírbontó speciális hatóanyag bejuttatása elektroporációval, tű nélküli mezoterápiával

A kezelés lényege hogy az eljárás során elektromos úton csatornákat nyitunk a bőr setjei között, ahol képesek lesznek a speciális, kis molekulájú hatóanyagok a szövetek mélyére jutni és ott fejteni ki hatásukat. Az eljárás teljesen fájdalommentes.

 • Zsírbontó, feszesítő komplex koktél, orvosi hatóanyag bejuttatása tűs mezoterápiával ( MESOLIFT ) az érintett területbe. Közvetlenül oda juttatja, ott tudja kifejteni a hatást. Az eljárás teljesen fájdalommentes.
 
 • Vákuumos liftingmasszázs

Gyenge vákuum hatás mellett nyirokmasszázst végzünk az arcon, nyakon, nyak alatti részen a nyirokpontok irányába. Ezzel segítjük a nyak alatti zsírpárnák fellazítását, lebontását, nyirokrendszeren keresztüli kiürítését. A kezelés sikeres eredménye mellett  a bőrképre kedvező  hatást gyakorol oly módon, hogy látványosan felfrissül, megújul a bőr, az apró ráncok kisimulnak, a mélyebb barázdák látványosan felszínesednek.

 
 • KavitációS ULTRAHANG
 
A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra.
A kavitációs zsírbontó kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A kavitációs zsírbontó készülék speciális frekvencián (47 kHz-en) működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat.Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.
 
 • Lipolézer
A lipolézer, a kavitációs ultrahang hatásához hasonló non-invazív kezelés, melyet a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák leküzdésére fejlesztettek ki. A lipolézeres technológia az alacsony szintű lézeres fényt (635nm-660nm) használja a zsír mobilizálásához. Ennek a fájdalommentes kezelésnek a hatásmechanizmusa, a bőrön keresztül a zsírszövetbe hatol, ami során apró pórusok nyílnak meg, ezen keresztül távozik a zsírsejt tartalma, ami víz, trigliceridek, szabad zsírsavak. Ez a sejtközötti térbe kerül. Ezáltal csökken a zsírsejtek térfogata. A sejtközötti térbe jutott anyagokat a nyirokrendszer dolgozza fel, ezért célszerű a lipolézer után valamilyen nyirokkeringés fokozó kezelés, mellyel elősegítjük az zsír mielőbbi kiürülését. Fontos, hogy a lipolézeres kezelés közben csak a zsírsejtekre hatunk. Egyéb szervet nem érintünk vele.
 
 • Rádiófrekvencia

A Rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéséhezés az azutáni szövet újjá formázásához, hozzájárul a végső kozmetikai erdményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. A kötőszövetek precíz hő által indukált viselkedése és a szövetzsugorodás mértéke számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettöl, a kezelési időtartamtól és a szövetek hidratáltságától, korától. 

 

 • Izom stimuláció
Lényege az elektromos áram által kiváltott izom összehúzódás. Az ingeráram kezelésnél cél az izmok passzív tornáztatása. Olyan izmokat, izomcsoportokat tudunk megmozgatni, amelyeket aktív tornával nehezen és nem szétválasztva tudunk megmozgatni. Fontos még hogy a kezelést követően nincs izomláz és fáradtság érzet. A vendég pihentebbnek frissebbnek érzi magát.
 • Izomgyengeség erősítése
 • Anyagcsere fokozás
 • Szelektív alakkorrekció
 • Petyhüdt, nyúlt izmok tonizálása ( toka, mell, hasfal )
 • Lokális fogyasztás
 • Cellulit kezelés

 

ANGYALSZÁRNY KEZELÉS

 

 

Sokak életében adódik hogy nagyobb súlyvesztés következtében  a bőr nem tudja követni a hirtelen térfogatcsökkenést, és a kitágult bőr megmarad, rugalmatlansága révén nem tud összezsugorodni. Ilyenkor van az " angyalszárny" bőrkép, ami nagyon kellemetlen és zavaró esztétikai probléma. Ennek javítására tűs mesoterápiával injektálunk feszesítő orvosi hatóanyagot a bőrbe, ami látványosan javítja a problémás részt.

 

 •  Tűs mezoterápia
A tűszúrások hatására, fokozódik a vérellátás a bőrben ezáltal beindul a kollagén termelődés.
A tüszúrásokkal egyidejűleg hatóanyagot juttatunk a bőrbe, ezáltal az élő bőrszövet struktúrájában változik, javul.
A beinjektált hatóanyagok fokozzák a sejtek anyagcseréjét, a kötőszövet saját kollagén és  elasztikus rostjait stimulálja, újra indítja azok működését.
 
 • RF rádiofrekvencia

Rádiófrekvenciás kezelés 

A rádiófrekvenciás kezelés akár 40 Celsius fokig is felmelegíti a kezelési területet, lehetővé téve a terület felmelegedését, új kollagéntermelés elősegítését, valamint a meglévő kollagén és rugalmasság erősítését. A rádiófrekvenciás kezelés során és a munkamenet során figyelemmel kíséjüki a hőmérsékletet,  korlátovza a kisebb mellékhatásokat. A vendégek semmilyen kellemetlenségre nem számíthatnak a kezelés során, esetleg egy kis bőrpírra számíthatnak az eljárás után. Ez a bőrpír a beavatkozást követően általában 4 órán belül rendeződik. A kezelések során a vendégek  élvezhetik a kellemes relax zenék hallgatását, vagy egyszerűen csak egy kis szundítást.

Rádiófrekvenciás kezelések a Szilani-Beauty Szalonjainkban

A Szilani-Beauty Arc-, Test-, Lélekemelő szalonjaink a test és lélek harmóniájának megteremtő  kezelésekre specializálódott. Szenvedélyesen segítjük vendégeinket céljaik elérésében, ezért ígérjük, hogy  személyközpontú megközelítést nyújtunk Önnek, amelynek célja a test önbizalmának és életminőségének javítása.

Mit kezelhet a rádiófrekvencia?

A rádiófrekvenciás kezelést a műtét nélküli feszesség és a bőr megemelése céljából alkalmazzák. A rádiófrekvenciás kezeléssel kezelt leggyakoribb problémás területek az áll, a nyak, a has, a csípő, a felkar, a belső és a külső comb, az arc, a toka és a nem műtéti arcemelés. A kezelés gyors, biztonságos és hatékony a bőr feszesebbé tételéhez és az új kollagén termelésének ösztönzéséhez. A rádiófrekvenciás kezelés nagyon hatékony a cellulit eltávolításában és csökkentésében. A rádiófrekvenciás kezelés tökéletes kezelés azok számára, akik szeretnék körvonalazni testüket, és visszanyerni önbizalmukat, alakjukat - és ez nagyon pihentető. A legtöbb ügyfél az első munkamenet után azonnal megváltoztatja a megjelenését, és optimális eredményt kap 6-12 munkamenet után.

Rádiófrekvenciás kezelések

A rádiófrekvenciás technológia jellegéből adódóan a kollagén rostok azonnal kezdenek megvastagodni és meghúzódni egyetlen kezelési munkameneten belül. A legtöbb ügyfél észreveheti az eredményeket közvetlenül a kezelés után, és sok barát és család megjegyzést fűz az észrevehető változáshoz. Lehet, hogy csak a 3 kezelésre lesz szüksége; ez az Ön céljaitól, elvárásaitól és a kívánt hatásoktól függ.

A rádiófrekvencia előnyei

 1. Segít megfeszíteni és megemelni a bőrt
 • Lehetővé teszi az arc és a test körvonalazását
 • Toka látványos csökkenése
 • Ráncok emelése és meghúzása
 • Fájdalommentes, nincs leállási idő
 • Konkrét területeket célozhatunk meg
 • Gyors és látványos eredmény
 • Az eredmények már egy kezelés után láthatók

Rádiófrekvencia-tudomány

A rádiófrekvencia egy nem invazív technológia, amely applikátor segítségével hőtermelést vált ki a bőrszövetekben. A hő megnöveli a mikrocirkulációt és a felesleges folyadék elvezetését, ezért csökkenti a felesleges szubkután zsírt. Ez az innovatív technológia koncentrált rádiófrekvenciás (RF) hőt juttat el a legmélyebb dermis rétegekbe, ezáltal elősegítve a bőr rugalmasságát és feszességét a has, az arc, a lábak és még sok más körül. Mivel a rádiófrekvenciák felmelegítik a kezelési területet (kb. 45 - 55ºc), a kollagénrostok lerövidülnek és összehúzódnak, ösztönözve a fibroblasztokat új kollagén- és elasztinszálak előállítására, ez átalakítja és serkenti az új kollagéntermelést, amelynek eredményeként feszesebb, tónusú és több meghatározott bőr. A rádiófrekvenciák behatolnak a bőr mélyebb bőrrétegébe, aminek következtében a bőrréteg megvastagodik, csökken a ráncmélység, a finom vonalak, és feszesebbé, határozottabbá és felemeltebbé válik a bőr. A RF kezelés  csökkenti a derékbőséget, javítják a derék-csípő arányt és megfeszítik a bőrt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Stria kezelés 1 tenyérnyi területen: 3000Ft - 5000Ft/ alkalom
Toka kezelés: 5000Ft -tól/ alkalom
Angyalszárny kezelés orvosi hatóanyaggal: 10.000Ft/ alkalom