Back to top

Kozmetológia, problémás bőrképek

A dermabráziós kezelések a bőrök megújítására, előkészítésére, az esetleges tisztátalanságok eltávolítására és egy egészségesebb bőrkép  elősegítésére szolgálnak. Kiegészítő kezelésként alkalmazzuk egyszeri vagy kúraszerű alkalmazásként építjük kezeléseinkbe. Általános arcápoláshoz ajánljuk, de speciális kezelésekként   folt, akne, heg, barázda, stria ) is hatalmas eredményeket érünk el kúraszerű alkalmazásukkal. 

A CARBON PEELING nem véletlenül nevezik Hollywood Peel-nek, hiszen rendkívül gyorsan, látványos eredményt mutat a tágpórusú, zsíros, rossz bőrlégzésű, keringésű, aknéból visszamard foltos bőrök esetén. Amellett hogy ezeket a bőrproblémákat azonnal, látványosan javítja, emellett a bőr feszes, ráncmentes, kipihent és üde kinézetet kölcsönöz, teljesen fájdalommentesen, pihentető kezelésként.

 

A mélyhámlasztás hámlasztó hatóanyagai rendkívül hatékonyak, bár a kezelés hatékonysága függ a kezelés számtól és mélységétől. Természetes úton avatkozik be a bőr és a kötőszövet strukturájába. Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere -és regeneráló folyamatok felgyorsulnak, aktivizálódnak. A vérkeringés javul, ezáltal az oxigén -és tápanyagellátás is megsokszorozódik. A 28 napos természetes bőrmegújulási ciklus így sokkal hamarabb, mindössze 3-5 nap alatt megy végbe. Már 1 kezelés is látványos eredményt hoz, de maximális bőrmegújító hatása, kúraszerű alkamazásával érhető el.

 

Az ANESI LAB INSTITUTE, a biotechnológiai és növényi összetevőkön alapuló kozmetikai termékcsalád bemutatja a LUMINOSITY-it, A  nano-kapszulázott  és növényi összetevők (amelyek képesek mélyebben behatolni) a meglévő pigment rendellenesség kezelésére és megakadályozzák újabbak kialakulását, mind a bőrfelületén, mind a mélyrétegekben( mind az epidermiszben, mind a dermisben) kifejtett hatásának köszönhetően. Ez az új forradalom a pigment foltok megfelelő kezelésére. A közelmúltban végzett tudományos vizsgálatoknak köszönhetően, amelyek kimutatják a fibroblasztok hiperpigmentációban betöltött fontos szerepét. Most már tudjuk, hogy mind a dermális, mind az epidermális(Bőr felszíni és mélyrétegi) okok kezelésére elengedhetetlen.És éppen ebben segít a LUMINOSITY termékcsalád.

Számos olyan bőrkép nehezíti a mindennapjainkat, mint a STRIA, a TOKA és a kar megereszkedése az ANGYALSZÁRNY. A leki egyensúlyunk, önbizalmunk teljességéből vesznek el ezek a tünetek, és ha nagyon zavaró akkor kezdünk velük valamit. Ezekre alakítottunk ki alternatín kezeléseket, amelyek hatékonyan tudják jelentősen javítani a bőrképet, és teszik ezzel élhetőbbé a mindennapjainkat.

A szépészeti eljárások királynője 

mezoterápia nem mai eljárás, legalább fél évszázados múltra tekint vissza Franciaországban és az USA-ban. Lényege, hogy a legkorszerűbb, magas koncentrációjú steril orvosi hatóanyagok oda kerülnek és ott fejtik ki hatásukat, ahol a probléma rejlik. Ezt legegyszerűbben számos apró mikro injekcióval érhetjük el, de tűszúrások nélkül is van rá mód, erre speciálisan kifejlesztett eszközökkel. Ennek függvényében megkülönböztetünk tűs és tű nélküli mezoterápiás eljárást.

 

 
Feliratkozás Kozmetológia, problémás bőrképek csatornájára