Back to top

Vendégkönyv

Kérem, írja le véleményét szépségszalonunkkal kapcsolatban. Ehhez a funkcióhoz azonban a spam kiszűrése érdekében regisztrálni kell.

vendeg

Az intim szőrtelenítést és az arckezelést mindenkinek ajánlom! Kedvesek a kolléganők, vendégközpontúak. Ide még biztosan visszajövök. :)

Anita

Kedves Kriszta
Köszönjük, örülünk az elégedettségednek, várunk máskor is nagy szeretettel.

Légrádiné Eördögh Krisztina

Kedves!
Véletlenül találtam a szépségszalont a neten, így azt gondoltam, mit veszíthetek alapon bejelentkeztem műszempillára. Mit is mondhatnék, csodálatos lett! Azóta már több arckezelést is kipróbáltam, kedvencem az arany:). Nem csak az üzletpolitika profi, hanem Anita és a lányok is. Igazi csapatmunka zajlik, itt mindent arról szól, hogy elégedetten távozzanak és térjenek vissza a vendégek. Ha ragyogóan szeretnél kinézni, térj be ebben a szépségszalonba, és hidd el, sugárzóan szép leszel! Én az első találkozásunk óta mindig várom a következő alkalmat és remélem ez sokáig így is lesz!
Kriszta

Anita

Kedves Csilla köszönjük máskor is várunk szeretettel☺

Csilla

Hétfőn jártam a szalonban arctisztításon és nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel.

Anita

Kedves Edit

Sajnálom a rossz tapasztalatokat nagyobb odafigyeléssel leszünk ezeken a hiányosságokon. Köszönjük a visszajelzést.

Lovasi Edit

Januárban voltam Önöknél kuponos kezelésen. sajnos nem azt kaptam, amit ígértek. Sminkben mentem amit nem mostak le rólam, erre került a radír. Hideg volt az üzletben, hiába kaptam plédet: fáztam. A krémeket, pakolásokat hideg vízzel mosták le rólam. Sajnos meg volt fázva, arcmaszkot nem használt, orrfújás után nem mosott kezet. Ez is hozzátartozna a bőrünk /egészségünk védelméhez. A masszázs: kb. 2 perc volt. Sajnos így nem voltam megelégedve a szolgáltatással :(

Surin Zsuzsanna

Kedves Anita! :-) Nagyon szépen köszönöm a csodaszép pillákat, amiket ma kaptam! :-) Imádom! :-)
A Szilani-Beauty Szalont mindenkinek csak ajánlani tudom, kedvesség, szakértelem, kedvezményes árak, figyelmesség jellemzi.

Anita

Kedves Zsófi!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavaid örülünk hogy boldoggá tehettünk ;-)

Zsófi

Sziasztok!

Tegnap voltam nálatok először. 6D-s szempillát rakattam. Jóval a megbeszélt időpont előtt érkeztem, de szinte rögtön dolgos kéz alá kerültem.
Már sok helyen voltam pillát rakatni – kerestem az igazit, de most úgy gondolom, megtaláltam.  Ennyire szép még sosem volt a pillám.
Nem éreztem azt, mint oly sok helyen, hogy mivel „csak” kuponos vagyok, így be kell érjem kevesebb törődéssel, kevésbé jó eredménnyel.
Látva az eredményt már 2 kolléganőm is vett hozzátok hasonló kupont, és én is vissza fogok járni hozzátok. Hiszen a jó munkánál, szép pilláknál jobb reklám nem kell…
Zsófi

Anita

Kedves Ildikó!
Köszönöm kedves bejegyzésed, örülök hogy sikerült boldoggá és széppé tenni ;-)

Baloghné Ildikó

Kedves Anita!

Bár félve mentem hozzád sminktetoválásra, kedvességed, szakértelmed eloszlatta a kezdeti félelmeimet. Nem mondom, hogy nem fájt az alsó szemhéjon a tetoválás, de az eredmény mindenért kárpótolt. Sokkal de sokkal szebb lett, mint előtte bármikor. Bátran fogom ajánlani Szalonodat és persze Téged, mert igazán elégedett vagyok az eredménnyel. Jó munkát kívánok és Nagyon Kellemes Ünnepeket! Az enyémet már széppé varázsoltad!

Baloghné Ildi

Szilvi

Kedves Anita!

Tegnap arckezelésen voltam a szalonba,( sajnos nem Önnél!!!) Igaz, hogy kuponnal mentem és nem a teljes áras kezelést választottam, de úgy gondolom, ha kuponnal megy az ember akkor is ugyan azt a minőséget kellene kapnia. Az ígért üde és friss arcbőr sajnos elmaradt. A tisztítás sem volt megfelelő. Még egyszer sajnálom, hogy nem Önnél voltam, és hogy csak most olvastam el az Önről szóló rengeted elismerő véleményt.

Üdvözlettel

Temmel Viktória

Kedves Anita!
Köszönöm a pillákat! Nagyon szép lett!
Üdvözlettel:Temmel Viki

Parlagi Alexandra

Kedves Anita,

Nagyon köszönöm a tegnapi tetoválást (szempillasűrítést) és a kedvességedet. Az eredmény tökéletes :)

Szép napot és további sikereket.

Parlagi Alexandra

Mucsa Angéla

Kedves Anita!

A Szilani-Beauty szalonban a szakértelem, a kedvesség és az eredményes munka fogadott. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Nagyon szépen köszönök mindent!
További jó munkát, boldog karácsonyt és új évet kívánok!

Mucsa Angi

Szilágyi Anita

Kedves Edit! Örülök az elégedettségednek. Köszönöm a bejegyzést.

Edit Czeczo

Szeretnem mindenkinek a figyelmebe ajanlani ezt a szepsegszalont nagyon szep tetovalasom lett. Koszonom szepen

Szilágyi Anita

Szia!Lakosságot nem nagyon szolgálnak ki, de esetleg ha túl messze vagyok kipostázom Neked ha megmondod mit szeretnél.Üdv A

icamama

Sziasztok! Meg tudnátok mondani nekem, hogy hol lehet az anesi krémekhez hozzájutni, hiszen én otthon szeretném ápolni a börömet, mivel a szalonokba nem tudok elmenni.

Oldalak