Back to top

Fülbelövés, Piercing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÜLBELÖVÉS

 

GYÁRTÓRÓL

Studex® - a Világ legnagyobb belőhető fülbevaló és füllyukasztó rendszerek gyártója.

 

A Studex® márka az elmúlt negyven év alatt elnyerte ügyfelei bizalmát, és kitűnő hírnévnek örvend. Füllyukasztó rendszereink és fülbevalóink már bebizonyították jól használhatóságukat, mivel a Világon már több millió fület, a Studex® füllyukasztó készülékeivel lyukasztották át.

A Cég így a belőhető fülbevalók, a füllyukasztó készülékek és a füllyukasztás utáni ápolószerek vezető nemzetközi gyártója lett.                                                                          

Ha Ön Studex® füllyukasztó szakembert választ a füllyukasztáshoz, biztos lehet benne, hogy a Studex® System75™ füllyukasztó rendszerével alapvetően gyors, higiénikus, biztonságos és alig észrevehető füllyukasztást választott, és azonnal boldog viselője lehet egy hypoallergén fülbevalónak.

A Studex® által gyártott termékek szigorúan felügyelt minőségi ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, ezért biztos, hogy nem csak szép, de minőségileg kiváló, és teljesen 

biztonságos terméket kap a vásárló. Fülbevalóink mind sterilitási eljárás, mind fülbevaló anyag minősége szempontjából rendelkeznek az FDA, EC (Európai irányelvek) kiváló minősítésével.

Reméljük hamarosan Önt is üdvözölhetjük az elégedett Studex® fülbevalót viselő vendégeink között.

 

A STUDEX®

Studex® Füllyukasztó Rendszerek

A  Studex® Universal egy megbízható, klasszikusnak mondható, rugós füllyukasztó rendszer, amely adapterek segítségével képes a különböző méretű fülbevalókat a fülbe helyezni. A rendszer a készülékben található rugó miatt rendkívül gyorsan végzi el a füllyukasztást.

 

ÉKSZEREKRŐL


           

 

NikkelmentesMivel sok ember allergiás a nikkelre, az EU nikkelrendelete előírja, hogy hetente mennyi nikkel érintkezhet a bőrrel. Fülbevalók esetén ez a mennyiség négyzetcentiméterenként 0,2 mikro-gramm lehet hetente (azaz a gramm milliomod része). A Studex fülbevalói alaposan túlteljesítik ezt az előírást, mert gyakorlatilag nikkelmentesek. A Studex által használt orvosi fém a nem rozsdásodó, 316L jelzésű acél. Ezt az acélfajtát használják a sebészetben is, pl. olyan implantátumként, amely minden káros mellékhatás nélkül egész életen át a testben maradhat.TitániumA titán olyan természetes anyag, amely nagyon rozsdaálló, kemény és rendkívül könnyű. Az orvosi titánból a gyógyításban alkalmazott, kiváló minőségű implantátumok készülnek. Ez igaz a fülbevalókra is, mert nem mérgezőek, így megakadályozzák a szervezet reakcióit és ennek köszönhetően elősegítik a gyorsabb sebgyógyulást. A Studex fülbevalók 23-as minőségű (illetve 6AL4V-ELI jelzésű) titánötvözetből készülnek. Ezt az ötvözetet a többivel ellentétben nagyfokú tisztaság, töredezés nélküli ellenálló képesség, valamint magas fény jellemzi. Ez az ötvözet nikkelmentes és így hosszú ideig a testben maradhat. A Studex titánfülbevalóinkat egy különleges, szabadalmaztatott eljárásnak vetjük alá, melynek eredménye egy összefüggő és 99,9% tisztaságú titánbevonat.

 

Így nem korrodálódnak és nemfoltosodnak. Ennek köszönhető a titán fülbevalóink tiszta világos aranyszíntől a pezsgőszínig terjedő színválasztéka.

 

 

UTÓKEZELÉS

FÜLÁPOLÁSI INSTRUKCIÓK

Abban az esetben iránymutató ha eredeti STUDEX® termékeket használsz.

Alaposan moss kezet mielőtt a fülbevalókhoz vagy a füledhez érnél.

A fül elülső és hátsó részét egyaránt tisztítsd le a Studex utókezelő oldatával vagy a kezelő géllel, legalább napi kétszer. Az első tisztítás a lyukasztás után 24 órával kezdhető meg, és fontos, hogy ne távolítsd el a fülbevalókat. Mozgasd előre-hátra a fülbevalót miközben az utókelező terméket használod.

Hajlakk, sampon, szappan vagy egyéb készítmény ne kerüljön a fülbevalók közelébe. Sampon használata után öblítsd le a füledet tiszta vízzel, majd a fent leírtak szerint járj el a Studex fülápolóval.  

Az újonnan kilyukasztott fülek esetén fontos, hogy sportolás után használd a Studex fülápoló termékeket. Lehetőség szerint tartsd szárazon a területet. 

Az utókezelési eljárás alatt NE távolítsd el a fülbevalókat.

Fölöslegesen NE érintsd meg a füledet és/vagy a fülbevalókat.

NE nyomkodd befelé a fülbevalót. Fontos, hogy a kapcsot mindig a fülbevaló végén található mélyedésbe helyezd be. Minden utókezelési folyamat eljárásánál ellenőrizd, hogy helyesen áll-e, hogy a levegő megfelelően áramolhasson és így felgyorsítsa a gyógyulást. A túl szoros fülbevaló akár fertőzéshez is vezethet. 

A frissen kilyukasztott fülek ápolására, csakis bőrbarát Studex® utókezelési termékeket használj.

FÜLCIMPA

Minimum 6 hétig folyamatosan viseld a fülcimpába helyezett fülbevalót.

A hatodik hét letelte után nyugodtan eltávolíthatod, és helyezhetsz be másikat.

A füllyukasztás utáni 6 hónapban ne viselj akasztós vagy nehéz és lógós fülbevalót. Az ékszer fülön áthaladó része legjobb, ha nikkelmentes orvosi acélból készül vagy más hipoallergén anyagból. A Sensitive by Studex kollekció hipoallergén fülbevalói tökéletesek erre.

Apró duzzadás és/vagy pirosság előfordulhat, ez teljesen normális. Ezeknek 48 órán belül el kell múlniuk, amennyiben követed fenti instrukcióinkat. Túlzott fájdalom, duzzadás vagy pirosság esetén, azonnal kérd ki orvos véleményét.

FÜLPORC, KÖLDÖK, ORR, SZEMÖLDÖK TERÜLETE

Minimum 12 hétig folyamatosan viseld a fülbevalót.

A 12 hét letelte után a fülbevalót eltávolíthatod és helyezhetsz be másik ékszert.

Újabb 12 hónapig csak lyukasztás utánra szánt fülbevalókat viselj. A fülön áthaladó része legjobb, ha nikkelmentes orvosi acélból készül vagy más hipoallergén anyagból.

A fülporc természetéből fakadóan a gyógyulási időszak alatt extra törődésre van szükség. Apró duzzadás és/vagy pirosság előfordulhat, ez teljesen normális. Ezeknek 48 órán belül el kell múlniuk, amennyiben követed fenti instrukcióinkat. Túlzott fájdalom, duzzadás vagy pirosság esetén, azonnal kérd ki orvos véleményét.

Fontos: A helytelen utókezelés vagy orvos felkeresésének elmulasztása felmerülő gondok esetén el nem tüntethető heg keletkezéséhez vezethet a fülporcon.

 

 

 

 

FÜLBELÖVÉS ,PIERCING  

Orvosi arany vagy ezüst ékszerrel 1 pár: 8000Ft

Piercing 1 db:  5000Ft

Utóápoló 1db: 1000Ft