Back to top

Helyszínről...

 

A testi-lelki harmónia megteremtéséhez, szépüléshez, az ÉN IDŐ megéléséhez, egy pici lassításra, türelemre, békére, nyugalomra van szükség. Ehhez olyan helyszín szükséges, ahol az ember betekinthet önmagába, elszakad a mindennapoktól, megtalálja azt az ösvényt ahol tudja folytatni az új, egységes, teljes életét, ami boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá, céltudatosabbá teszi a mindennapokban. Ehhez tökéletes helyszínt ölt a Balaton déli partján fekvő aprócska település, Balatonberény, ahol 1100 lélekszámú mosolygós bentlakó,  varázslatos természeti csodákban bővelkedő környezet, számos pihentető, feltöltődést igérő kirándulóhely, a csodás magyar tenger morajló zúgása, a mozgás lehetőségének tárháza, a csodás levegő beszippantása mind hozzájárul a kívánt cél eléréséhez. 

A lelki töltődéshez ...

  • a Balatonberényi Buddhista központban a nyugalom, a béke, a harmónia alapvető
  • a teljes pihenés hangsúlyos
  • gyerekmentes, felnőttbarát
  • rekreáció
  • magaddal foglalkozol - teljes fókusz
  • nagyon figyelünk a csendre 

A vendégházak távol a forgalmas  a főúttól, fent a hegytetőn, ahonnan a csodás Balaton és szemben a badacsonyi hegyek magaslanak.  Néhány száz távol m-re fekszik  a Balatonparttól, ahol a szabad strand és a vitorlás kikötő csábít egy kis napfürdőre, vagy csak egy kellemes sétára. A kerékpáros Balatonkörút a ház előtt vezet el, tehát a kerékpározás is egy karnyújtásnyira van. A környezet barátságos, hangulatos, békés, távol Budapest zakatolásától, a szmogtól, a feszített tempótól, az állandó megfeleléstől, a kemény nyomástól.

 

A vendégházak 4-6 fős világos, barátságos, külön zuhanyzós fürdőszobával ellátottak. Érkezhetnek egyedül vagy párban, barátnők, szülő-gyermek  duó, házaspárok, szerelmek. Minden kedves elszánt, "változtatni akarok" Vendéget szeretettel várunk, hogy együtt elinduljunk azon az úton , ami akár örökre kitörölje a sokévi "nem szeretem magam így" érzést. Ez az új érzés megszerezhető, megtartható és élvezhető. Nincs nemhez, korhoz kötve, itt az fog felszínre kerülni, hogy mindenkinek vannak buktatók az életében, mindenki bele tud csúszni az akaratgyenge mindennapokba, többen vagyunk, ez nem szégyellni való, közösen mindig könnyebb, a cél ugyanaz, mindenkinek csak egy élete van, az erő bennünk van.