Back to top

Életmód tábor

Ez a történet nagyon régi tőről fakad. Örök életemben mióta az eszemet tudom, fontos szerepet játszott a megjelenés, az első benyomás, a pozitív kisugárzás, a jó közérzet. Pici gyerek korom óta  -3 éves koromtól, mindig nagy hangsúlyt fektetett kezdetben a családom, majd amikor már a megfelelő pályára kerültem, én magam a sportra, a mozgásra. Bizton állítom hogy a személyiségem fejlődésében is óriási hangsúlyt kapott a sporton keresztül magamba szívott fegyelem, kitartás, teherbírás, szorgalom, célok kitűzése, azok elérése...

A testi-lelki harmónia megteremtéséhez, szépüléshez, az ÉN IDŐ megéléséhez, egy pici lassításra, türelemre, békére, nyugalomra van szükség. Ehhez olyan helyszín szükséges, ahol az ember betekinthet önmagába, elszakad a mindennapoktól, megtalálja azt az ösvényt ahol tudja folytatni az új, egységes, teljes életét, ami boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá, céltudatosabbá teszi a mindennapokban. Ehhez tökéletes helyszínt ölt a Balaton déli partján fekvő aprócska település, Balatonberény, ahol 1100 lélekszámú mosolygós bentlakó,  varázslatos természeti csodákban bővelkedő környezet, számos pihentető, feltöltődést igérő kirándulóhely, a csodás magyar tenger morajló zúgása, a mozgás lehetőségének tárháza, a csodás levegő beszippantása mind hozzájárul a kívánt cél eléréséhez. 

Hogy mitől egyedülálló a SZILANI ÉLETMÓD TÁBORSzámos olyan jellemzőt gyűjtöttünk csokorba, ami önmagában is értékes személyiségjegy, de együttesen egy egyedülálló fogalmat jelent. Mindez megtapasztalható az 4 napos táboraink alkalmával.

A változás ereje Benned van, de nem biztos hogy tudod mit is kell tenned. Ennek az összetett folyamatnak a harmóniáját mutatjuk meg, hogy Te is könnyedén tudd az életedbe beilleszteni és alkalmazni.

Az hogy hogyan építjük fel következetesen, céltudatosan a programot a 3 évtizednyi tanulás, tapasztalat, saját megtapasztalások és rutin keveréke adja. Nagyon fontos, hogy a tábor megkezdése előtt, a jelentkezőktől begyűjtött információ halmaza az ami segít, testreszabottan kialakítani az étkezést, a mozgást, a helyi alakformáló programot, a vitaminszükségletet.

A SZILANI ÉLETMÓD TÁBOR programja szervezetten maximum 14 főt foglal magába 18 éves kortól nemtől függetlenül. Csütörtötől - Vasárnapig tart.

A SZILANI ÉLETMÓD TÁBOR azért jött létre, hogy segítséget nyújtson mindazoknak akik szeretnének javítani az egészségükön, a külsejükön, akik a lelki harmóniájukat keresik, támogatást keresnek, elakadtak a problémájukban, tanulni szeretnének, végre magukra figyelnének....

A SZILANI ÉLETMÓD TÁBOR részvételi díja a lehető legtöbb speciális kezelést, testmozgást, megfelelő napi 5-szöri étkezést, folyadékot, vitaminokat, kényeztetést, ajándékokat, támogató előadásokat és még megannyi érdekességet tartalmaz.

A SZILANI ÉLETMÓD TÁBOR egész évben elérhető, havi rendszerességgel indítjuk. Mivel a létszámunk korlátozott, ezért a jól átgondolt foglalásokat 30% -os előleg utalással rögzítjük.

Feliratkozás Életmód tábor csatornájára