Back to top

Mikrodermabrázió

 

 

Mikrodermabrázió

 

A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában.

A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat.

A legfelső hámréteg ki van téve a környezetnek, az időjárásnak és a mechanikai behatásoknak, melyek által folyamatosan károsodik.

 

Hidrodermabrázió

 

A Hidrodermabrázió sejtregenerációt elősegítő vízsugaras bőrcsiszolás, mely lehetővé teszi a bőr alapos, mégis kíméletes mélytisztítását és elősegíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe.

A hidrodermabráziós készülék speciális ultrahangos spatulával rendelkezik. A spatula speciálisan alacsony frekvenciával dolgozik a 32-56 KHz (ezer rezgés/másodperc) közötti ultrahangos tartományban.

Rétegenként eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, toxinokat, méreganyagokat. Ennek hatására bőrünk megújítja önmagát, puha, hidratált lesz, a foltok elhalványodnak, a mimikai ráncok kisimulnak. A rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermetfelhőt hoznak létre ott, ahol a spatula a bőrrel érintkezik.Ezzel a kezeléssel mélytisztítást végzünk a bőr felületén.

Ráadásul az ultrahang 32-56 KHz frekvenciájú hullámjai a baktériumokat is elpusztítják, abszolút steril környezetet teremtve pl. a mechanikai tisztításhoz.

 

A foltos, miteszeres, estleg heges bőrőknél a folyamatos kezelésekkel megdöbbentően jó eredményeket érünk el, éppen ezért ma már nem csak alkalmanként hanem kúrákban is alkalmazzuk.

 

 

Árak HUF
1 alkalom  
10+2 alkalmas Bérlet