Back to top

Arcápolás mélytisztítással

Számos jelet küld, ha valami nem tökéletesen működik. A jeleket figyelni, értelmezni nem egyszerű, ezért is egy külön szakma, hivatás épül a tökéletesítésre.

30 éves szakmai tapasztalatom, oktatói múltam és a mai napig tartó folyamatos képzéseknek köszönhetően hatalmas tudással és rutinnal vagyok képes nap mint nap a legmegfelelőbben alkalmazni ezt a tudást. A rengeteg pozitív visszajelzés és a mindennapi sikerélmények segítenek abban, hogy minden erőmmel azon legyek, hogy örömet okozzak a munkám által minden Kedves Vendégnek akár fiatal, idősebb, hölgy vagy úr.

 

Bőrünk tükrözi testi-lelki egyensúlyunkat, egészségünket, táplálkozásunkat, szokásainkat. Megmutatja hogy vidéken élünk-e vagy nagyvárosban. Jelzi hogy megfeleően ápoljuk-e vagy nem, elég folyadékot fogyasztunk-e vagy nem .Ha a  bőr funkciói sérülnek számos jelet küld nekünk, melyeket orvosolnunk kell, hogy az egyensúly mielőbb helyre álljon. Ahhoz hogy megfelően funkcionáljon arcbőrünk, megfeleő hatóanyagokra, kozmetikumokra, eljárásokra van szükség, de mindenek előtt  arra, hogy a pórusok tiszták legyenek, hogy be tudja fogadni mindazt amivel szeretnénk javítani a bőrképet. Ehhez viszont szakember általi mélytisztításra van szükség.

20 évvel ezelőtt módom nyílt arra, hogy igazán közel kerülhessek az ANESI LAB spanyol céghez. Spanyol tréner hozta el és adta át mindazt a tudást, ismeretet amit azóta is folyamatosan alkalmazom, fejlesztek és sok éven keresztül mint az ANESI termékcsalád Budapesti oktatójaként kamatoztattam. Rengeteg sikerélményt és csalódásmentes tartalmat adva hosszú szakmai pályafutásomhoz alkalmazom nap mint nap széles vendégköröm állandó örömére…

Minden olyan bőrtípusra tervezték, akik a háromdimenziós hidratálás előnyeit keresik az új és összetett 3D Hydra APS hatóanyagnak köszönhetően. Sőt, a Celldetox®-nal gazdagították, amely egy olyan hatóanyag, amely segít a bőr alatt felhalmozódott méreganyagok kiürítésében, fokozva az általános szépséghatást.

 

A DERMO CONTRÔLE vonal növényi eredetű hatóanyagok alapján készült, hogy érlelje, bezárja a megnagyobbodott pórusokat és szabályozza a felesleges faggyút, miközben fenntartja az optimális hidratációs szintet, hogy egészséges, friss és matt bőrt élvezhessen, mindezt maximálisan tolerálva a bőrrel szemben.

A külső megjelenés fontos egy férfi számára is, egy férfi arcbőre ugyanúgy igényli a tőrödést.A férfiak is sokkal vonzóbbá válnak, ha nem éktelenkednek pattanások a bőrükön, arcuk nem száraz, érdes tapintású, hanem puha és selymes. Egy ápolt, egészséges arcbőrrel rendelkező férfi sokkal jobban érezheti magát a bőrében és magabiztosabban léphet fel mind a munkahelyén, mind a magánéletében.

A fiataloknak könnyen zsírosodó, problámás bőrénél különösen fontos a rendszeres, szakszerű ápolás. Sokuk életét megkeseríti a kellemetlen bőrkép, gondot okozhat az amúgy is sok hormonális változások okozta kihívások mellett. Igyekszünk a lehető legkevésbé kényelmetlen módon segíteni őket ebben a folyamatban. Tiniknek ajánlott kezelésünk is az ingyenes bőrdiagnosztikával kezdődik, felmérjük milyen típusú a bőr, milyen készítményeket igényel.

Feliratkozás Arcápolás mélytisztítással csatornájára