Back to top

ÚJDONSÁG! KOR KORREKCIÓ-EPIGENESSE

KOR KORREKCIÓ: EPIGENESSE

 

 

 

 

 

 

Ötvözi a bőr öregedésével kapcsolatos legújabb kutatásokat és tudományos eredményeket, és olyan fejlett kezelési tartományt hoz létre, amely az öregedéskor és külső agresszorok által meggyengült „gén expressziót” célozza meg. Fiatalítja és feltölti a bőrt klinikailag bevált hatóanyagokkal, mélyen tápláló és hidratáló növényi olajokkal, hogy új életet nyújtson az öregedő bőrnek.

 Nem minden biztos a bőröd jövőjében.

A bőr megjelenése genetikánktól függ. A DNS meghatározza arcunk ifjúsági kódját. Most a legújabb tudományos kutatások ezen a területen epigenetika formájában lehetővé teszik számunkra, hogy az öregedő bőrt olyan módon célozzuk meg, amelyre eddig még nem volt lehetőség.

 

Ahhoz, hogy megértsük, mi az epigenetika és hogyan alkalmazható a bőr öregedésére, csak az ikrekre kell gondolnunk. Születésükkor pontosan ugyanazok a gének vannak, és szinte azonosak. Az évek során azonban nyilvánvalóvá válnak a megjelenésbeli különbségek: az embernek több ránca van, az arc oválja másképp alakult, több a hiperpigmentációja. Miért fordulnak elő ezek a differenciálások? A válasz epigenetikában van. Ahhoz, hogy egy gén kifejezhesse, számos biokémiai mechanizmusra van szükség, amelyek felelősek a bőrünk megjelenéséért is.

 

Ezeket a biokémiai mechanizmusokat befolyásolják:

  • Külső elemek. Mint például a nap és a környezetszennyezés
  • Belső elemek. Ilyen például a stressz, az alváshiány és a rossz étrend

 

Ez elváltozásokhoz vezethet az epigenetikus tényezőkben, például a hisztonban (kulcsfontosságú fehérjék a DNS-ben) és a mikroRNS expressziójában.

Ez a kicsi, nem kódoló RNS-molekula számos funkciót lát el, a legfontosabb a fehérjeszintézis, amelyben a DNS-ben található genetikai rendet másolja fehérjék és enzimek előállításához. Amikor bizonyos miRNS-ek „kis, nem kódoló RNS-molekulákban” változások történnek, azok ragaszkodnak génjeinkhez, és „kapcsolóként” működnek, ami a gének ki- vagy bekapcsolását eredményezi, letiltva a bőr ifjúsági kódját.

 

A bőr öregedésére reagálva az ANESI LAB létrehozta az EPIGENESSE tudományosan megalapozott kozmetikai tartományt, amely a legfrissebb eredményeket használja fel a „génexpresszió” megcélzásához és a bőr viselkedésének újraprogramozásához. Összefoglalva, az Epigenetics bőrápolója kikapcsolja a negatív sejtüzeneteket és bekapcsolja a pozitív üzeneteket a fiatalabb megjelenésű, energikus arcszín érdekében.

 

Az EPIGENESSE ajánlott:

  • Öregedő bőr, különösen 50 év felett
  • Száraz, kimerült bőr
  • Ráncok, gyenge rugalmasság és a nap által károsított bőr

 

Programozza át bőrét a fiatalos jövő érdekében.

 

Kulcsfontosságú epigenetikus tevékenységek

  • Az Epigenomyl® Klinikailag bizonyítottan küzd a bőr öregedésének jeleivel szemben 
  • A Telosense® biofunkcionális Klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok mélységének és hosszának megjelenését

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANESI LAB EPIGENESSE KIT

ENERGIABŐR-VISSZAÁLLÍTÁS

ENERGIABŐR-VISSZAÁLLÍTÁS

Tápláló és energizáló kezelés klinikailag bevált epigenetikus hatóanyagokkal és mélyen tápláló növényi olajokkal, hogy új életet és energiát nyújtson az öregedő bőr számára.

A bőr javítása és feltöltése a bőr textúrájának azonnali javítása, a ráncok dúsulása és meghúzása érdekében, hibátlanul izzó arcszínért, hosszantartó eredménnyel. A kezelés egyedülállója a fiatalító arany maszk, gazdag revitalizáló ásványi anyagokban és kolloid aranyban

ragyogó, rugalmas arcszínért.

Eredmény:  A Radiant fiatalosabb arcbőrt.

Otthoni ápolási termékek:

Hydra-Soft tonizáló krém. Selymesen lágyító krém, amely extra kényelmet és hidratálást nyújt a tisztítás után.

Megújító szérum. Selymes olajban gazdag koncentrált szérum a bőr megújítására.

Revitalizáló nappali krém. Helyreállító hidratáló krém az újraélesztett ragyogásért.

Éjszakai krém feltöltése. Fényűző, gazdag és mélyen tápláló, hogy egyik napról a másikra helyreállítsa a fiatalos arcszínt

Flash Lift ampulla: Azonnali lifting hatás csökkenti a pórusméretet és javítja a bőr textúráját.

 

 

ANESI EPIGENESSE ANTI-AGING kezelés : 25.000Ft/ alkalom

     4 alkalmas SZETT heti rendszerességgel:  95.000Ft