Back to top

A kor látható jelei - ANESI hatóanyagos kezelések

Az idő előrehaladtával bőrünk jelzi a számára szükséges üzemanyagok hiányát. Belső lelki egyensúlyunk megléte vagy éppen hiánya is megmutatkozik pillanatnyi bőrképünkön. A táplálkozásunk, szokásaink, boldogságunk vagy éppen szomorúságunk is megbélyegezheti arcunk apró mimikai ráncocskáit. Ezen apró jelek kialakulásának késleltetésére illetve a már meglévő ráncocskák, barázdák orvoslására fejlesztett ki az ANESI LAB számos, ütőképes professzionális Anti -Aging hatóanyagos ráncmélység csökkentő illentve ráncsimító kezelés sorozatát.

INFINI JEUNESSE

Az idő visszajelzőinek megelőzése és az ANESI INFINI JEUNESSE kezelések hatékonyságának optimalizálása érdekében segít megismerni a bőr öregedési mechanizmusait. Termékeink hatékonyan küzdenek az érő bőr jeleinek törléséért.

A „ráncok” tárgyalásakor meg kell adni az adott típust:

  • Az öregedés miatti ráncok, ill
  • mimikai ráncok

Különböző azoknak a ráncoknak vagy ráncoknak az eredete, amelyek miatt az arc idősebbnek tűnik, és ennek következtében az alkalmazott kezelés is más lesz.

AZ ÖREGEDÉS MIATTI RÁNCOK:

Ezek a bőr ráncai, amelyek a bőrszöveten belüli biológiai változások eredményeként jelentkeznek: a kötőszövet keményebbé válik, elveszíti rugalmasságát és kiszárad.

RÁNCOK ÉS KIFEJEZÉSI VONALAK:

Ezek a bőr ráncai, amelyeket gyakori vagy rendellenes izom-összehúzódások okoznak.

Ebben az esetben a szövet nem szenved biológiai degenerációt.

Az expressziós vonalak a bőrizmok öntudatlan összehúzódásai által okozott gyűrődések vagy ráncok, amelyek meghatározzák az egyének személyiségét. Az emberi lények személyiségüktől függően különböző módon reagálnak az élet különböző helyzeteire. Az olyan érzések, mint a düh, a szenvedés, a türelmetlenség és az öröm, különböző izommozgások révén fejeződnek ki, amelyek - ha bizonyos intenzitással gyakran ismétlődnek - észrevehető jeleket hagynak a bőrön.

Milyen anatómiai változás felel meg a ráncoknak?

A ránc a dermis rugalmas rostjainak finom, megtört hálózata, amely az epidermisz bazális membránja alatt található, és elengedhetetlen a bőr sima és feszes fenntartásához. Ennek a hálózatnak a változása a legtöbb ránc fő oka.

Hogyan öregszik a bőr?

  • Az epidermisz: Az epidermisz vékonyabbá válik, mert a sejtek lassabban regenerálódnak. Ezt a jelenséget a hidro-lipid réteg csökkenése kíséri. Mint ilyen, a bőr homályosabbá, szürkébbé és durvábbá válik (a sejtek felhalmozódnak, kis dudorokat képeznek).

    A bőr színét biztosító melanin kevésbé egyenletesen oszlik el. Mint ilyen, a bőr nehezebben barnul. Az ifjúkorban pompás alapréteg ellaposodik és kiterjed.
  • A dermis: A finom és sűrű rostokat tartalmazó rugalmas szövet fokozatosan romlik, sőt egyes területeken eltűnik. A legfontosabb szempont azonban a kollagén felhalmozódása, amely a dermisz 90% -át képviseli, rossz minőségű. A szálak felhalmozódnak és megállnak egymás alatt. A fibroblasztok, a szöveteket megújító sejtek elveszítik regenerációs és szaporodási képességüket.
  • Hypodermis: A zsírszövet csökkenését borító kötőszálak.

Összegezve: az idős bőr finom bőr, mivel ráncosodik és elveszíti a tónusát. Már nem alkalmazkodik az arc csontjaihoz, és elveszíti eredeti alakját.

Az idő visszajelzőinek megelőzése és az érlelődő bőr hatásainak törlése érdekében az Anesi számos hatékony terméket kínál Önnek:

  • A sejtek regenerálódásának stimulálása és a szöveti légzés elősegítése.
  • Hidratálja és kisimítja a bőrt, ellátva a regenerációhoz szükséges tápanyagokkal.
  • Közvetlenül az epidermist fenntartó rostokra hat, átalakítja a kollagént és helyreállítja a bőr rugalmasságát.