Back to top

ANESI URBAN BLUEDEFENSE-VÉDELEM

VÉDELEM: URBAN BLUEDEFENSE

 

Az URBAN BlueDefense az ANESI LAB INSTITUTE új kozmetikai sora, amelyet az UVA és az UVB sugárzás által okozott bőrkárosodások, valamint a digitális képernyők által okozott fényszennyezés új formáinak (kék fény), valamint a környezetszennyezés semlegesítésére, védelmére, méregtelenítésére és helyreállítására hozták létre. városok. Fedezze fel a védett, ragyogó, ragyogó, oxigéntartalmú és revitalizált bőrt, csökkentve az öregedés jeleit.

VÁROSI KÉKVÉDELEM

A városi környezetben való élet súlyos károkat okoz a bőrünkön. A fénysugárzás és a környezet által okozott szennyezéssel kapcsolatos legújabb klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy bőrünket az UVA és UVB sugarak mellett az úgynevezett „3P öregedés” (környezeti szennyezés, fényszennyezés és elektronikus eszközök által okozott szennyezés) is komolyan érintheti. , ami 22% -kal növeli a foltok kockázatát. Egyéb hatások: fokozott faggyú, kiszáradás, bőrbetegségek, például ekcéma, csalánkiütés és dermatitis, valamint rugalmasságvesztés.

Az URBAN BLUE DEFENSE hármas védelmet nyújt a bőrt károsító összes külső tényező leküzdésére:

  • Légköri szennyezés: főként a bőrbe behatoló kipufogógázok, dohány, nehézfémek és környezeti szennyeződések miatt, genetikai károsodást okozva sejtszinten és gyulladásos elváltozásokat (atópiás dermatitis, fotóöregedés stb.)
  • Elektronikus eszközök és fényszennyezés: A kék fényt elektronikus eszközök, például mobilok és táblagépek, TV és számítógépek, valamint LED- vagy fénycsövek bocsátják ki. Reaktív oxigénfajták képződését okozza a keratinocitákban, amelyek lebontják a bőrt.
  • UVA és UVB sugarak: Végül emlékeznünk kell a napsugarak bőrre gyakorolt ​​hatásaira, amelyek más szennyező anyagokkal való kölcsönhatás során szintén fokozódnak.

Az ANESI LAB INSTITUTE URBAN BLUEDEFENSE vonal a következő feladatot látja el:

  • A bőr mély tisztítása és oxigénellátása annak érdekében, hogy megszabaduljon a szennyező részecskéktől, amelyek lerakódnak rajta, megakadályozva ezzel a pórusok bejutását
  • A bőr természetes gátjának megerősítése és helyreállítása, mint a környezeti szennyező anyagok elleni első védelmi vonal.
  • Megvédi a bőrt a HEV KÉK FÉNY sugárzástól az elektronikus eszközök hosszú távú kitettségének következményeként, a következő generációs légáteresztő antirészecskék és rugalmas membránképző szerek alapján.
  • Hogy megvédje a bőrt az emissziótól és a bőrbe behatoló nehézfémektől, és olyan filmet hoz létre, amely lehetetlenné teszi a felszínhez való csatlakozásukat.
  • A fény- és környezeti szennyezés, valamint a sejtek szintjén bekövetkező oxidatív reakciók által károsított szövetek helyreállítása természetes hatóanyagokkal, amelyek jobb felszívódás és hatékonyság elérése érdekében bionanotechnológiailag kezeltek.

 

VÉDELEM: URBAN BLUEDEFENSE

 

 

ANESI LAB VÁROS KÉK VÉDELEM KIT

Városi bőrkezelés

 

Urban BlueDefense kezelés

Méregtelenítő és védő kezelés a fény és a környezetszennyezés hatásai ellen.

Méregtelenítő és védő kezelés a fény és a környezetszennyezés (kék fény, napsugárzás, szuszpenzióban lévő részecskék stb.) Ellen.

Olajcsökkentő, védő és javító hatóanyagok kombinációja a tiszta, oxigénnel borított bőr számára, amely védett minden városi szennyeződés ellen.

Időtartam:  50 perc

Eredmény:Mélyen tiszta, oxigénnel megújított, javított és védett bőr.

Otthoni ápolási termékek: Urban BlueDefense Sérum: A cirkadián ritmust szabályozó szennyezésgátló hatóanyagok legnagyobb koncentrációjú helyreállító szérum, erőteljes antioxidáns hatással.

Urban BlueDefense krém: Képernyő a HEV kék fény, a légköri szennyező anyagok és a napsugárzás ellen. 20 SPF-et tartalmaz.

 

 

 

ANESI BLUE DEFENSE ANTI-AGING stresszoldó kezelés:      20.000Ft/ alkalom

         4 alkalmas SZETT heti rendszerességgel:     75.000Ft