Back to top

Anti-Aging, Lifting kezelések

Az Anti-Aging és Lifting kezelések célja a bőr megfelelő hidratálása, feszesítése, ránctalanítása. A barázdák kisimulnak, a ráncok halványulnak, a kezelések után a bőr éveket fiatalodhat. Az eredmény: friss és feszes arcbőr. Számos alternatíva áll rendelkezésünkre a bőrfiatalítás terén. A lehetőségek, hatóanyagok, kúrák testreszabása nagy körültekintést, megalapozott tudást, és folyamatos fejlődést igényel. Nagy hangsúlyt fektetünk a terület kiaknázására és a vendégeink legnagyobb elégedettségére. 

 

A kezelés során magas intenzítású ultrahang energia jut be a bőrünkbe ennek következtében a mélyebb szöveteken pöttyszerű sérülések keletkeznek, melyek meggyógyításával a kollagén és elasztin termelődése aktivizálódik. Ennek köszönhetően a bőr visszanyeri az alsóbb szintekről érkező kitöltöttségét, mély alátámasztását. A bőr alatt kötöszövetekben, izmokban bekövetkező zsugorodás és tónusfokozódása lassú, de tartós lifting hatást eredményez. 

 

Az egyik speciálisan kifejlesztett Hyaluronsavas arcfeltőltés a modern technika csodája, mérföldkő a bőrszerkezet fiatalításában. A kozmetikusok nagy molekulájú Hyaluronsavval dolgoznak, amivel bőrszerkezet javítást végeznek szemben az orvosi töltéssel ahol helyileg injektálnak óriás molekulájú hyaluront. A kozmetikusok az egész arcot, nyakat, dekoltázst kezelik egy idejűleg. A MEZOLIFT kezelésben használt Hyaluronsav biotechnológiailag előállított savanyú mukopolisacharid vízmegkötő anyagot használnak. A anyag beépül a kötőszövetbe, így a MEZOLIFT valódi push up hatást gyakorol a bőrre. Eltűnnek a kisebb ráncok, a mélyebb barázdák felszínesebbé válnak. Regeneráló, sejtépítő és sejtaktivizáló hatású. 

 

 

Ki ne szertné, ha bőre ismét fiatalosan tündökölne, feszes lenne és ránctalan? Erre az egyik leghatékonyabb és legkorszerűbb non ablatív beavatkozás az  E-light-tal végzett fotorejuvenació. A kezelés során a fény a bőr felületén behatolva úgy hogy a bőrfelületet nem sérti meg, az epidermisz és a dermisz alkotóelemeit kezelve megújulásra készteti őket. A fotorejuvenacio a villanófényes bőrfiatalítás során a nagy energiájú fény a kollagénrostok mennyiségének növekedését idézi elő. Hatására a bőr visszanyeri a megfelelő tónust, rugalmasságát és feszességét. 

 

Egy non-invazív kozmetikai eljárás, amely hatásos liftinghatást gyakorol a bőrre. A kezelés során mikroáram stimulálja a sejteket és kedvező biokémiai folyamatokat indít be. A mikroáram nagyon hasonló a szervezet bioáramához. Az öregedés során csökken a szervezet saját bioárama, a regenerációhoz szükséges energia a kívülről bevitt mikroárammal pótolható.

A PhotoBiostimulation a fény használatára utal, hogy stimulálja a biológiai reakciót. A modern készülékek ezt a LED-ek (fénykibocsátó diódák) segítségével végzik el, hogy a kívánt hullámhosszú fényt előállítsák a kiválasztott eredmény eléréséhez. Az esztétikai területen egyre inkább használják más technológiák kiegészítésére és számos foltok javítására, a különböző hullámhosszak külöböző tulajdonságainak felhasználásával, de önmagában is hatékony önálló kezelésként. A bevált öregedésgátló módszer, a LED maszk kiválóan alkalmas a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentésére, az egyenetlen bőrtónus javítására, a pórusméret csökkentésére és a bőr világosítására.

Sokan drasztikus beavatkozásokat tesznek az öregedés jeleinek leküzdésére, ezek lehetnek műtét, szálemelés vagy bőreltávolítás. Az öregedés jeleinek csökkentése érdekében azonban már nem kell műtéthez fordulnia. A Rádiófrekvencia klinikailag bizonyított nem invazív, nem műtéti eljárás, amely csökkentheti az öregedés jeleit, feszesebbé teheti a bőrt, és ösztönözheti az új kollagén és rugalmasság termelését. A rádiófrekvencia fiatalabb, egészségesebb, kontúrosabb bőrt adhat műtét vagy tű nélkül. Az RF a legújabb, nem sebészeti, nem invazív eljárásokra szakosodott, amelyeket klinikailag bizonyítottak és tudományos kutatások támasztanak alá.

Az idő előrehaladtával bőrünk jelzi a számára szükséges üzemanyagok hiányát. Belső lelki egyensúlyunk megléte vagy éppen hiánya is megmutatkozik pillanatnyi bőrképünkön. A táplálkozásunk, szokásaink, boldogságunk vagy éppen szomorúságunk is megbélyegezheti arcunk apró mimikai ráncocskáit. Ezen apró jelek kialakulásának késleltetésére illetve a már meglévő ráncocskák, barázdák orvoslására fejlesztett ki az ANESI LAB számos, ütőképes professzionális Anti -Aging hatóanyagos ráncmélység csökkentő illentve ráncsimító kezelés sorozatát.

Ötvözi a bőr öregedésével kapcsolatos legújabb kutatásokat és tudományos eredményeket, és olyan fejlett kezelési tartományt hoz létre, amely az öregedéskor és külső agresszorok által meggyengült „gén expressziót” célozza meg. Fiatalítja és feltölti a bőrt klinikailag bevált hatóanyagokkal, mélyen tápláló és hidratáló növényi olajokkal, hogy új életet nyújtson az öregedő bőrnek.

 

Az URBAN BlueDefense az ANESI LAB INSTITUTE új kozmetikai sora, amelyet az UVA és az UVB sugárzás által okozott bőrkárosodások, valamint a digitális képernyők által okozott fényszennyezés új formáinak (kék fény), valamint a környezetszennyezés semlegesítésére, védelmére, méregtelenítésére és helyreállítására hozták létre. városok. Fedezze fel a védett, ragyogó, ragyogó, oxigéntartalmú és revitalizált bőrt, csökkentve az öregedés jeleit.

 

Oldalak

Feliratkozás Anti-Aging, Lifting kezelések csatornájára