Back to top

Álló/Fekvő Szolárium

 

NAPFÜRDŐ A SZILANI-BEAUTY SZALONBAN

 

TIPPEK SZOLÁRIUMOZÁSHOZ

Akár először próbálja a szolárium élményét, vagy csak frissítésre van szüksége, hogy a lehető legtöbbet hozza ki természetes barnaságából, jó helyen jár. Összegyűjtöttünk 11 alapvető szolárium tippet az Ön számára. Először beszéljük át bőrtípusátEzután segíthetünk a megfelelő napozóágy, bőrápolási termékek, munkamenetek és ütemtervek kiválasztásában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ISMERJE MEG BŐRTÍPUSÁT                                                                        

1

KEVÉSSÉ VAGY EGYÁLTALÁN NEM BÍRJA A NAPOZÁST

Könnyen és súlyosan ég, majd hámlik. Az emberek leggyakrabban világos bőrűek, kék szeműek, szeplők, fehér, nem kitett bőrűek .

2

ÁLTALÁBANAN KÖNNYEN ÉS SÚLYOSAN MEGÉG

(Fájdalmas égés); minimálisan és enyhén barnul; hámlik is. Világos bőrű, kék vagy mogyorószemű, szőke vagy vörös hajú, fehér, nem kitett bőrű emberek .

3

FOKOZATOSAN ÉGET

Átlagos barnulást nyer. Átlagos kaukázusi, fehér, exponálatlan bőr .

4

MINIMÁLISAN ÉGET

Könnyen barnul és átlag felett minden testtájon. Világosbarna bőrű, sötétbarna hajú, sötét szemű, fehér vagy világosbarna, nem megvilágított bőrű emberek .

5.

RITKÁN ég

Könnyen és általánosan barnul. Barna bőrű emberek, barna, ki nem fedett bőr . 

6.

Teljes testen barnul, SOHA SOHA nem ég meg

Fekete bőrű emberek 

* Fitzpatrick osztályozási skála - Thomas Fitzpatrick, MD

 


Előtt


KÉSZÍTSE ELŐ A BŐRT

1. Legjobb egy-két nappal a barnulás előtt zuhanyozni, borotválkozni és hámlasztani. A hámlasztás előkészíti a bőrt, mielőtt barnul. Ha nincs ideje mély hámlasztásra, akkor a luffa, az ecset vagy a fürdőpuffadás használata a zuhany alatt nagyon jó.

2. Alkalmazzon nem olaj alapú könnyű hidratáló krémet közvetlenül zuhanyozás vagy fürdés után.

ELLENŐRIZZE A RECEPTEKET

3. Ellenőrizze a vényköteles gyógyszerek mellékhatásait. Egyes gyógyszerek növelhetik a bőr érzékenységét, ha UV-sugaraknak vannak kitéve.

MIT VISELNI

4. Vigyen fel egy ajakbalzsamot SPF védelemmel. Számos PBT helyen SPF-mel ellátott ajakbalzsam található. Ellenőrizze a szalon elérhetőségét.

5. Távolítsa el a sminkjét, ékszereit és kerülje a súlyos parfümök vagy illóolajok viselését.


Alatt

A MEZTELEN IGAZSÁG

6. Miután létrehozott egy saját, biztonságos szoláriumot, hajtson végre kényelmi szintet. Ha meztelenül dönt, feltétlenül fedje le azokat a területeket, amelyek általában nincsenek kitéve a napnak.

HASZNÁLJA EZEKET A BARNÍTÓ LOTION TIPPEKET

7. A fedett barnító krémet egyenletesen vigye körkörös mozdulatokkal és a test minden területén. A megfelelő bőrápoló termékek használata a legjobb módja annak, hogy meghosszabbítsa barnulásának élettartamát. PBT van bronzosító és erősítők kifejezetten beltéri barnulás. Ne feledje, hogy a nem beltéri szoláriumhoz készített testápolók károsíthatják a szoláriumokat, és nem segíthetik a barnulást.

VÉDJE AZOKAT A KUKACOKAT

8. Szeretnénk, ha teljes mértékben élvezné, milyen jól néz ki a barnulás után. Ezért (udvariasan) ragaszkodunk ahhoz, hogy Ön védőszemüveget használjon. Végül is törvény írja elő, mivel az UV-sugarak károsak lehetnek a szemre. Örömmel biztosítunk védőszemüveget minden ügyfelünk számára.

 


Utána

VÁRNI RÁ…

9. Valamennyi PBT-hely 24 órás barnulási politikával rendelkezik. Mivel a barnulási folyamat nem áll le, amikor elhagyja a napozóágyat, bőrének leállásra van szüksége a szín megfelelő fejlesztéséhez. Az FDA ajánlása szerint a munkamenetek közötti 24 órás pihenőidő lehetővé teszi, hogy maximalizálja színét és bőrápolását.

TARTSA TOVÁBB A RAGYOGÁSÁT

10. A barnító hosszabbító használata a legjobb módszer a tartós eredmények biztosítására. A PBT számos szolárium-barnító termékkel rendelkezik, amelyek hidratálják a bőrt és segítenek abban, hogy hosszabb ideig aranyosak legyenek.

11. Tartsa meg tökéletes árnyékát, ha heti 1-3 alkalommal barnít. Személyre szabott barnítómegtartási tervért forduljon a Barnító Szakértőkhöz ® .


Vissza a tetejére

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


szolárium vagy napágy egy olyan elektromos berendezés, amely ultraibolya sugárzás által (általában kb. 95 százalékban UV-A és kb. 5 százalékban UV-B, a sugárzás spektruma ~ 295 – 400 nm) a bőr kozmetikai célú barnulását idézi elő.

A szolárium berendezések UV-fénycsövekkel működnek, melyeknek belső felületét fénypor-keverékkel vonják be egy meghatározott UV spektrumban történő sugárzás átengedésére. A megfelelő sugárzási erősség beállításán múlik az UV cső barnítási teljesítménye, és egészségügyi szempontból biztonságos volta, hiszen a szoláriumokban megvalósítható a természetes napfényben meglévő káros mellékhatásoktól mentes napozás.

 

A használata a kozmetikai célú felhasználás mellett ajánlott lehet olyan biopozitív hatások kiaknázása szempontjából, mint D3 vitamin-termelés, szezonális depresszió elleni küzdelem, bőrproblémák kezelése, szív- és keringési megbetegedések kockázatának csökkentése, egyes rákfajták (mell-, vastagbél- és prosztatarák) megelőzése.

 

         

 

 

 

 

Árak HUF
1 perc 120
3 perc  360
6 perc  720
9 perc   1080
12 perc 1440
15 perc 1800
18 perc 2160
21 perc

2520

Bérletek

 

50 perces                                                                                      5000                                                                                                                                                                                                                       
75 perc                                                                                         7300                                                                           
 90 perc                                                                                        8500