Back to top

Smink

A TÖKÉLETES SMINK

A smink nem maszk és nem is csak divat. A sminkelés művészet, amely felfedezi egy arc előnyös vonásait, és kiemeli annak egyediségét- függetlenül attól, hogy a divat épp a durcás szájat, a macskaszemet, esetleg a műpillát részesíti előnyben. A divatirányzatok ugyan mindig befolyásolják az embert, de nem meghatározók, ha csupán arról van szó, hogy a hölgy jól nézzen ki, ápoltnak hasson és öntudatot sugározzon.

A smink természetesen erotikus jeleket is közvetít – nézzenek ide, íme itt van valaki, aki tetszik önmagának és másoknak is tetszene szeretne! Már csak ezért is festették az emberek magukat kezdettől fogva.

Különleges alkalmak mindig adódnak egy nő életében, amikor nagyon fontos, hogy szép legyen, vagy épp Ő legyen a legszebb! Az ilyen alkalmakra készülnek a tökéletes, egyénre szabott, szakember által készített sminkek. Ezeket a sminkeket kiegészíthetjük tartós vagy alkalmi műszempillákkal, ami még varázslatosabbá teszi a hölgyeket.

A feledhetetlen és örök emlékekről gondoskodunk mi művészi, vagy épp csak természetesen szép sminkekkel, amelyek egész nap tartósan biztosítják a Hölgyek szépségét.

 

 

 

Árak HUF

Nappali smink

  8.000
Alkalmi smink 10.000
Szilveszteri alkalmi smink 12.000
Menyasszonyi smink 15.000
Próba smink 10.000