Back to top

PROFESSZIONÁLIS smink

PROFESSZIONÁLIS SMINK

 

A TÖKÉLETES SMINK

A smink nem maszk és nem is csak divat. A sminkelés művészet, amely felfedezi egy arc előnyös vonásait, és kiemeli annak egyediségét- függetlenül attól, hogy a divat épp a durcás szájat, a macskaszemet, esetleg a műpillát részesíti előnyben. A divatirányzatok ugyan mindig befolyásolják az embert, de nem meghatározók, ha csupán arról van szó, hogy a hölgy jól nézzen ki, ápoltnak hasson és öntudatot sugározzon.A smink természetesen erotikus jeleket is közvetít – nézzenek ide, íme itt van valaki, aki tetszik önmagának és másoknak is tetszene szeretne! Már csak ezért is festették az emberek magukat kezdettől fogva.Különleges alkalmak mindig adódnak egy nő életében, amikor nagyon fontos, hogy szép legyen, vagy épp Ő legyen a legszebb! Az ilyen alkalmakra készülnek a tökéletes, egyénre szabott, szakember által készített sminkek. Ezeket a sminkeket kiegészíthetjük tartós vagy alkalmi műszempillákkal, ami még varázslatosabbá teszi a hölgyeket.A feledhetetlen és örök emlékekről gondoskodunk mi művészi, vagy épp csak természetesen szép sminkekkel, amelyek egész nap tartósan biztosítják a Hölgyek szépségét.

Családi összejövetelek, partyk

Egyre több család életében fontos a kapcsolatok szoros mivolta, figyelnek egymásra, szeretik együtt ünnepelni a jelentős eseményeket. Fontos hogy ilyenkor a Hölgyek valóban gyönyörűnek és felejthetetlennek éljék meg a pillanatot. Ehhez segítünk csodálatos, az alkalomhoz illő smink elkészítésével.    

 

Szalagavatók, bálok

Minden érettségiző lány életében eljön az a pillanat, amikor igazi hercegnővé szeretne válni. A mesés ruha, a hercegnős frizura és a teljes tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke a csodálatos smink. Igazi mennyei érzés amikor az a felejthetetlen emlék, számos fotó, videó visszatükrözi azt az igazán pompás megjelenést.

                                                     

 

A várva várt NAGY NAP                

...ÉS amikor elérkezett az az igazi csodás, mindig erre vártam NAP, amikor Ő az Igazi, az Egyetlen az örök és mindig ,,, nah akkor a legfontosabb hogy igazán gyönyörű legyen az a NŐ, aki megérdemli,aki ezért élt, és százszor elképzelte...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkalmi smink: 10.000Ft

Menyasszonyi smink: 15.000Ft

Szalagavató smink: 10.000Ft

3 főtől: 8000Ft/ fő

Báli smink, party smink: 15.000Ft