Back to top

3D épített szemöldök

REALISTIC 3D ÉPÍTETT SZEMÖLDÖK

 

 

Napjainkban az arc megjelenésének, karakterének kialakulásának meghatározó eleme a szemöldök formája. Ez a különböző korokban más és más hangsúlyt kapott és a formázása is az adott időszak divatideáljainak megfelelően változott Ez a forradalmian új módszer lehetőséget nyújt a teljes szemöldök újjáépítésére, pótlására, színárnyalatának változtatására, karakterizálásának, finomítására. Minden korosztály, bőrtípus, karakter számára biztos sikert ígér.

Kiknek ajánljuk? 

  •  akiknek hiányos vagy nincs szemöldök szőrük
  • akiknek a meglévő nem szimmetrikus
  • akiknek tónusában nem megfelelő
  • akik nem szeretnének tartós tetoválást válsztani
  • akik nem szeretnének tartós festést választani
  • akik allergiásak így semmilyen egyéb módszer nem alkalmazható
  • elrontott, kifakult tetoválás fedésére, aki már nem szeretné a tetoválást újra választani
  • alkalmi megjelenés kiegészítésére

Meddig tart a hatása?

Ez a módszer mindenkinek természetes hatású 3D szemöldököt ígér amely bőrtípustól függően 2-3 hétig nyújt tartós eredményt, amikor igény szerint újra pótolni kell.

A szálak bőrbarát szintetikus szálak több színben, méretben így mindenki számára kialakítható a legideálisabb szemöldök.

A ragasztó abszolút bőrbarát, vízálló mivel azoknak is tökéletes, akiknek egyáltalán nincs szőrük és a bőrükre kell felépíteni a szemöldök sz
őrt.Techika lényege

A tökéletes alakú szemöldök igazi ritkaság. Általában szabálytalanul nőnek, hézagokat képezve a homlokív mentén. A folyamatos rajzolgatás és korriglálás megerőltető és rövid távú hatásokat biztosít. Ilyen esetben a félig állandó smink  pótolhatatlan. Ideiglenes, ugyanakkor valóban életszerű módszert alkalmazunk az EYEBROW REALISTIC LOOK technikával, amikor is valódi apró szőrszálacskákat ragasztunk a szemöldök ívébe a szőrszálak közé vagy azok hiányában a bőrre. 

3D szemöldök         

Nagyon természetes megjelenésű szemöldök. Az alkalmazott technika a szemöldök ívének szőrszálakkal kiegészített ,szépen megtervezett szemöldök létrehozása. A felépített 3D szemöldök segít a fiatalos, üde megjelenés helyreállításában, és természetes, puha kifejezést nyújtanak az erőteljes, hangsúlyos  szemöldökfestés vagy rajzolás, maszatolódásmentesen, durva kontúrok nélkül.

Árnyékolt hatás

Ezek a kreatív, művészi árnyékolást egyedi színárnyalatú, hosszúságú szőrszálakat alkalmazva kombináljuk egy meghatározott, mégis természetes megjelenés érdekében.

Figyelembe vesszük az arc természetes vonalát, a szőr növekedésének irányát, szőrszálak színét és hosszúságát ésfigyelembe vesszük a csontszerkezetet egy tökéletesen elhelyezett szemöldökív kialakításához.  Együtt fogunk dolgozni, hogy a forma pontosan olyan legyen, amilyet szeretne. Ha vastagabb vagy vékonyabb kialakítást szeretne, akkor együtt fogunk működni  a kívánt forma elérése érdekében.

Meddeig tart a beavatkozás?

 A teljes folyamat 60-90 percet vesz igénybe, de akár 3 órát is igénybe vehet a bőr típusától, az forma kialakításától és a szimmetriától függően.

LUXLASH választás

A legújabb LuXLash Eyebrows Building a hiányos szemöldök, illetve ív pótlására.

Az új szemöldökszálak lehetővé teszik a tökéletes arcformához igazítást, amely természetes, dús hatású szemöldök alakítható ki. Az eredmény pedig egy szépen ívelt, sűrű szemöldök, ami vízálló; az egyenetlen, hézagos, aszimmetrikus szemöldök a múlté. Megfelelő viselés mellett, több hétig tartós marad.

 

 

3D hiperrealisztikus szemöldök építés új SZETT: 10.000Ft

Töltés: 8500Ft