Back to top

Alkalmi esztétika

A smink nem maszk és nem is csak divat. A sminkelés művészet, amely felfedezi egy arc előnyös vonásait, és kiemeli annak egyediségét- függetlenül attól, hogy a divat épp a durcás szájat, a macskaszemet, esetleg a műpillát részesíti előnyben. A divatirányzatok ugyan mindig befolyásolják az embert, de nem meghatározók, ha csupán arról van szó, hogy a hölgy jól nézzen ki, ápoltnak hasson és öntudatot sugározzon.A smink természetesen erotikus jeleket is közvetít – nézzenek ide, íme itt van valaki, aki tetszik önmagának és másoknak is tetszene szeretne! Már csak ezért is festették az emberek magukat kezdettől fogva.Különleges alkalmak mindig adódnak egy nő életében, amikor nagyon fontos, hogy szép legyen, vagy épp Ő legyen a legszebb! Az ilyen alkalmakra készülnek a tökéletes, egyénre szabott, szakember által készített sminkek. Ezeket a sminkeket kiegészíthetjük tartós vagy alkalmi műszempillákkal, ami még varázslatosabbá teszi a hölgyeket.A feledhetetlen és örök emlékekről gondoskodunk mi művészi, vagy épp csak természetesen szép sminkekkel, amelyek egész nap tartósan biztosítják a Hölgyek szépségét.

A szempilla hosszabbítás egy népszerű alkalmi esztétikai szolgáltatás, amely hosszabbítja, dúsítja a természetes szempillák volumenét, ezáltal csábító, igéző tekintetet ígér. A műszempillák egyedülálló szintetikus szempilla szálak, amelyek hossza, íve tökéletesen alkalmazkodik az eredeti pillákhoz. A pillák illeszkedhetnek csoportosan, vagy szálanként az eredeti szempillákhoz ez alapján megkülönböztetünk sorostincses vagy szálas 3D, a legújabb Volume szempilla hosszabbítást.

Ha unod az állandó spirálozást, utálod hogy mindig töredezett a pillád, folyamatosan ellenőrzöd a sminked a tükörben, ha rettegsz hogy kicsordul a könnyed és oda a spirálMegérkezett az ÚJDONSÁG, ami lehetővé teszi hogy a természetes szempillád tartósan hetekig ébenfekete, dúsabb, hosszabb legyen elkenődés nélkül.                                        

A tökéletes alakú szemöldök igazi ritkaság. Általában szabálytalanul nőnek, hézagokat képezve a homlokív mentén. A folyamatos rajzolgatás és korriglálás megerőltető és rövid távú hatásokat biztosít. Ilyen esetben a félig állandó smink  pótolhatatlan. Ideiglenes, ugyanakkor valóban életszerű módszert alkalmazunk az EYEBROW REALISTIC LOOK technikával, amikor is valódi apró szőrszálacskákat ragasztunk a szemöldök ívébe a szőrszálak közé vagy azok hiányában a bőrre.

 

Sokan szeretnének ívelt, gyönyörű szempillákat, de tartózkodnak a természet ellenes beavatkozásoktól? Az ő számukra fejlesztették ki a teljesen természetes, ártalmatlan de mégis csodás eredménnyel kecsegtető EYELASH LIFT eljárást. Legyen igéző pillantása akár 4 héten keresztül vagy akár örökre!

Nyáron, mikor kisüt a nap, és egyre kevesebb ruha takarja testünket még jobban hangsúlyozhatjuk gyönyörű, napbarnított testünket CSILLÁM TETOVÁLÁSSAL. Egyéniségünkhöz, vagy csak épp az alkalomhoz illő egyedi mintával tehetjük nem mindennapivá megjelenésünket. A csillámporok színárnyalatainak százai színezhetik a számunkra tetsző mintát a bőrünkön. Speciális bőrbarát ragasztó segíti a csillámporok bőrre tapadását és azok tartósságát, akár 2 hétig. Apró, csillogó kövekkel fokozhatjuk a nem mindennapi hatást.

A megnyerő mosoly, a pozitív kisugárzás az első találkozás alkalmával meghatározó lehet a mindennapjainkban. Az ápolt külső, a szép fogak pozitívan befolyásolják környezetünket, meghatározhatják a rólunk kialakított képet. A szép mosolyunkat még hangsúlyosabbá és feledhetetlenné tehetjük egy apró, megcsillanó kövecskével a fogunkon. Számos színből, méretből választhatunk a számunkra legmegfelelőbb Swarovski kristályok közül. Rendkívül egyszerű, ámde tartós felhelyezése biztosítja számunkra a hosszú hónapokig tartó feledhetetlen mosolyt. A természetes fogak mellett lehetőség van a készített fogak díszítésére is.

 
Feliratkozás Alkalmi esztétika csatornájára