Back to top

Alakformáló gépek,Hypoxi

HYPOXI ÉS AZ EGÉSZSÉG

SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES KÜLSŐ HYPOXI-VAL

Egészséges-e a HYPOXI-módszer? Erre a kérdésre egyértelmű Igennel lehet válaszolni! A HYPOXI-módszer bevált orvosi és képzési módszereken alapul, amelyeket a HYPOXI következetesen tovább fejlesztett. A HYPOXI-Training szisztematikusan eltávolítja a felesleges testzsírt, amely megerőlteti a testet. A mérsékelt mozgás serkenti az anyagcserét; a kötőszövet megerősödik és meghúzódik. Az eredmény? Teljes fizikai jólét.

HYPOXI - a legcélzottabb módszer egy gyönyörű testhez.


 

 

VANNAK KORLÁTOZÁSOK?

 

Egyszerű ökölszabály: mindenki, akinek megengedett a könnyű kerékpáros edzés, kihasználhatja a HYPOXI-módszer előnyeit. Általánosságban elmondható, hogy még a visszerek esetén is ártalmatlan a HYPOXI-edzés. Épp ellenkezőleg: a vérkeringés támogatásával a vénás rendszer enyhül. 

 

A következő tünetekkel küzdő emberek csak orvosával folytatott konzultáció után hajthatják végre a HYPOXI-edzést:

 • a keringési rendszer súlyos károsodása
 • akut érrendszeri rendellenességek
 • kóros szív- és érrendszeri betegségek
 • csont- és izomsorvadás

 

A HYPOXI-edzés nem megengedett

 • terhesség alatt
 • fertőzések vagy gyulladások esetén
 • a fájdalom általános állapotai
 • lázas állapot

 

 

 

 

A HYPOXI MÓDSZER ELŐNYEI

 

 AZ ELSŐ EREDMÉNYEK RÖVID IDŐ UTÁN

 

Az első eredmények már néhány kezelés után láthatók. A HYPOXI-módszer hatékony kezelési időtartama az Ön személyes célkitűzéseitől és egyéni fizikai alkatától függ. Általában egy és három hónap között van, hogy elérje céljait.

Ez a HYPOXI különlegessége: már rövid edzéseken is kiváló eredményeket érhet el. A stúdiólátogatásra fordított idő kb. 30-50 percig. Akkor miért ne használná időről időre az ebédszünetét egy HYPOXI-edzésre? 

 

 

HYPOXI MINT FOGYÁST SEGÍTŐ ESZTÉTIKAI KEZELÉS

 

A HYPOXI  NŐKNEK, FÉRFIAKNAK

 

 

MIÉRT ÉPPEN A HYPOXI MENOPAUZA IDEJÉN?

 

HYPOXI - Menopauza kiegészítő kezelése

Ideje testmozgását és étkezési szokásait igazítani a menopauza hormonális változások által kiváltott kihívásaihoz.

 

A bölcsesség, a jóság és a derű nőhet az életkor előrehaladtával, de ez nem igaz sokunk hormonszintjére. A menopauza alatt az alacsonyabb ösztrogénszint nagy hatással van a nők jóközérzetére. A menopauza nem egy mindenki számára megfelelő esemény. Minden nőt másképp érint. 

Néhány nő a természetes menopauzához kevés gond nélkül jut el, másoknak súlyos tünetei vannak. A pszichológiai nyugtalanság, a kiszolgáltatottság és a stressz tünetei, valamint a fizikai kényelmetlenség, mivel a hőhullámok, az éjszakai izzadás nehezen kezelhető tünetek.

 

Jó forma és gyönyörű bőr

Sok nőt érint a gyorsabb súlygyarapodás. A középkorú nők számára az, ami néhány nap elteltével eltűnt egy kis sportolással és önmegtartóztatással étkezés közben, hirtelen nagyon makacsul nyomja a kedvenc farmer derekát.

A nők életének ezen szakaszában az általános anyagcsere lelassul, és a női hormonok termelése jelentősen csökken. Ez ismeretlen zsírlerakódást eredményez a problémás zónákon, a combokon, a gyomorban és a fenéken, különösen, ha az étrend és az aktivitás szintje nem változik.

Az a kísérlet, hogy ezt a szakaszt sporttal megkíséreljük, gyakran rossz helyeken sikerül. A mellkason és a felkaron lévő zsírszövet gyorsabban eltűnik, mint a gyomorban, a lábakon és az alján, így petyhüdt bőr marad, amely már nem akar alkalmazkodni az új formához. Ennek oka, hogy a kötőszövet a menopauza alatt szünet nélkül elveszíti rugalmasságát. Mindennek megkoronázására a vízlerakódások hatására egyes nők feneke és lábai megduzzadnak, és még az enyhe cellulit is csúnyán kialakultt jön be a HYPOXI-módszer, amely célzottan kezeli a makacs problématerületeket. 

 

A kompresszió és a vákuumkezelés innovatív kombinációja mérsékelt zsírégető edzéssel stimulálja a vér keringését a problémás területekre és aktiválja az anyagcserét. A zsírsavakat ezáltal gyorsabban és hatékonyabban égeti el a keringési rendszer.  Segítünk VENDÉGEINKNEK, amelyet helyzetüknek és célkitűzéseiknek megfelelően alakítunk ki edzéstervet, és tippeket adunk az egészséges táplálkozás fenntartására is.

MENOPAUZA ÉS A MEGFELELŐ TÁPLÁLKOZÁS

 

Ebben a szakaszban a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozás a jólét és az egészséges test kulcsa.

Egy-két hónapos HYPOXI-edzés után, heti két-három 30 perces programmal nemcsak a problémás területek nagysága csökken, hanem a kötőszövet is megerősödik, a bőr feszesebb és a cellulit jelentősen csökken.

Aki ezzel a viszonylag kis időköltséggel külön figyelmet szentel magának, felkészült a HYPOXI-edzést követő napi testmozgásra vagy sporttevékenységekre.

 Ezek enyhíthetik a menopauzával kapcsolatos további panaszokat, mint például az izzadás és az alvászavarok. A testmozgás ugyanis növeli az endorfinok eloszlását, és ezáltal elősegíti a fizikai és szellemi jólétet, amelyet egyensúlyba kell hozni, különösen a menopauza idején.

 

 

HYPOXI L250 és S120 gépünk ideális olyan  HÖLGY VENDÉGEK számára, akik

 • Körte alakú testre vágynak
 • Szeretnék csökkenteni a narancsbőr jeleit
 • Makacs zsírtól szenvednek
 • Nem szeretnek edzőterembe járni
 • Vágynak egy különleges ÉN IDŐre
 • Folyadék visszatartás miatt szenved