Alakformáló gépek, Hypoxi

HYPOXI ÉS AZ EGÉSZSÉG

SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES KÜLSŐ HYPOXI-VAL

Egészséges-e a HYPOXI-módszer? Erre a kérdésre egyértelmű Igennel lehet válaszolni! A HYPOXI-módszer bevált orvosi és képzési módszereken alapul, amelyeket a HYPOXI következetesen tovább fejlesztett. A HYPOXI-Training szisztematikusan eltávolítja a felesleges testzsírt, amely megerőlteti a testet. A mérsékelt mozgás serkenti az anyagcserét; a kötőszövet megerősödik és meghúzódik. Az eredmény? Teljes fizikai jólét.

HYPOXI – a legcélzottabb módszer egy gyönyörű testhez.

VANNAK KORLÁTOZÁSOK?

Egyszerű ökölszabály: mindenki, akinek megengedett a könnyű kerékpáros edzés, kihasználhatja a HYPOXI-módszer előnyeit. Általánosságban elmondható, hogy még a visszerek esetén is ártalmatlan a HYPOXI-edzés. Épp ellenkezőleg: a vérkeringés támogatásával a vénás rendszer enyhül. 

A következő tünetekkel küzdő emberek csak orvosával folytatott konzultáció után hajthatják végre a HYPOXI-edzést:

 • a keringési rendszer súlyos károsodása
 • akut érrendszeri rendellenességek
 • kóros szív- és érrendszeri betegségek
 • csont- és izomsorvadás

A HYPOXI-edzés nem megengedett

 • terhesség alatt
 • fertőzések vagy gyulladások esetén
 • a fájdalom általános állapotai
 • lázas állapot

A HYPOXI MÓDSZER ELŐNYEI

 AZ ELSŐ EREDMÉNYEK RÖVID IDŐ UTÁN

Az első eredmények már néhány kezelés után láthatók. A HYPOXI-módszer hatékony kezelési időtartama az Ön személyes célkitűzéseitől és egyéni fizikai alkatától függ. Általában egy és három hónap között van, hogy elérje céljait.

Ez a HYPOXI különlegessége: már rövid edzéseken is kiváló eredményeket érhet el. A stúdiólátogatásra fordított idő kb. 30-50 percig. Akkor miért ne használná időről időre az ebédszünetét egy HYPOXI-edzésre? 

HYPOXI MINT FOGYÁST SEGÍTŐ ESZTÉTIKAI KEZELÉS

A HYPOXI  NŐKNEK, FÉRFIAKNAK

MIÉRT ÉPPEN A HYPOXI MENOPAUZA IDEJÉN?

HYPOXI – Menopauza kiegészítő kezelése

Ideje testmozgását és étkezési szokásait igazítani a menopauza hormonális változások által kiváltott kihívásaihoz.

A bölcsesség, a jóság és a derű nőhet az életkor előrehaladtával, de ez nem igaz sokunk hormonszintjére. A menopauza alatt az alacsonyabb ösztrogénszint nagy hatással van a nők jóközérzetére. A menopauza nem egy mindenki számára megfelelő esemény. Minden nőt másképp érint. 

Néhány nő a természetes menopauzához kevés gond nélkül jut el, másoknak súlyos tünetei vannak. A pszichológiai nyugtalanság, a kiszolgáltatottság és a stressz tünetei, valamint a fizikai kényelmetlenség, mivel a hőhullámok, az éjszakai izzadás nehezen kezelhető tünetek.

Jó forma és gyönyörű bőr

Sok nőt érint a gyorsabb súlygyarapodás. A középkorú nők számára az, ami néhány nap elteltével eltűnt egy kis sportolással és önmegtartóztatással étkezés közben, hirtelen nagyon makacsul nyomja a kedvenc farmer derekát.

A nők életének ezen szakaszában az általános anyagcsere lelassul, és a női hormonok termelése jelentősen csökken. Ez ismeretlen zsírlerakódást eredményez a problémás zónákon, a combokon, a gyomorban és a fenéken, különösen, ha az étrend és az aktivitás szintje nem változik.

Az a kísérlet, hogy ezt a szakaszt sporttal megkíséreljük, gyakran rossz helyeken sikerül. A mellkason és a felkaron lévő zsírszövet gyorsabban eltűnik, mint a gyomorban, a lábakon és az alján, így petyhüdt bőr marad, amely már nem akar alkalmazkodni az új formához. Ennek oka, hogy a kötőszövet a menopauza alatt szünet nélkül elveszíti rugalmasságát. Mindennek megkoronázására a vízlerakódások hatására egyes nők feneke és lábai megduzzadnak, és még az enyhe cellulit is csúnyán kialakultt jön be a HYPOXI-módszer, amely célzottan kezeli a makacs problématerületeket. 

A kompresszió és a vákuumkezelés innovatív kombinációja mérsékelt zsírégető edzéssel stimulálja a vér keringését a problémás területekre és aktiválja az anyagcserét. A zsírsavakat ezáltal gyorsabban és hatékonyabban égeti el a keringési rendszer.  Segítünk VENDÉGEINKNEK, amelyet helyzetüknek és célkitűzéseiknek megfelelően alakítunk ki edzéstervet, és tippeket adunk az egészséges táplálkozás fenntartására is.

MENOPAUZA ÉS A MEGFELELŐ TÁPLÁLKOZÁS

Ebben a szakaszban a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozás a jólét és az egészséges test kulcsa.

Egy-két hónapos HYPOXI-edzés után, heti két-három 30 perces programmal nemcsak a problémás területek nagysága csökken, hanem a kötőszövet is megerősödik, a bőr feszesebb és a cellulit jelentősen csökken.

Aki ezzel a viszonylag kis időköltséggel külön figyelmet szentel magának, felkészült a HYPOXI-edzést követő napi testmozgásra vagy sporttevékenységekre.

 Ezek enyhíthetik a menopauzával kapcsolatos további panaszokat, mint például az izzadás és az alvászavarok. A testmozgás ugyanis növeli az endorfinok eloszlását, és ezáltal elősegíti a fizikai és szellemi jólétet, amelyet egyensúlyba kell hozni, különösen a menopauza idején.

HYPOXI L250 és S120 gépünk ideális olyan  HÖLGY VENDÉGEK számára, akik

 • Körte alakú testre vágynak
 • Szeretnék csökkenteni a narancsbőr jeleit
 • Makacs zsírtól szenvednek
 • Nem szeretnek edzőterembe járni
 • Vágynak egy különleges ÉN IDŐre
 • Folyadék visszatartás miatt szenved

CÉLOZZA MEG CSÍPŐJÉT, COMBJÁT, FENEKÉT, HASÁT

A HYPOXI  módszer tökéletes testmozgás és súlycsökkentő gép a makacs zsír megcélzásához az alsó testrészében. Kerékpármozgással egy speciális vákuumkamrában stimulálódik az alsó test. Fokozódik a keringés, az anyagcsere folyamatok javulnak, ami intenzív zsírvesztéshez vezet.

DERMOLÓGIAI CÉLPONTOK

 • HAS
 • COMB
 • POPSI
 • CSÍPŐ
 • CELLULIT

MIÉRT ÉPPEN A HYPOXI

FOKOZOTT ÉLETMINŐSÉG LIPOÖDÉMA ESETÉN

Fokozott életminőség a lipoedemában szenvedő nőknél

A HYPOXI-Lipoödéma tanulmány azt mutatja:

 • a tünetek jelentős javulása – puhább bőr
 • kevesebb vízvisszatartás, kevesebb fájdalom, tehát mozgás iránti vágy és végül jobb életminőség

A lipoödémában szenvedő ember életminőségében súlyosan korlátozott. Sem a visszafogott étrend, sem a sporttevékenység nem állíthatja le ezt a krónikus és progresszív kóros állapotot, amely az összes nő körülbelül 10% -át érinti. Ennek gyakran következményei az étkezési rendellenességek, valamint a gerinc és az ízületek ortopédiai problémái egy előrehaladott stádiumban. 

A HYPOXI-módszer egyedülálló mechanizmusa fenntarthatóan javíthatja a lipoödéma által érintettek életminőségét.

A HYPOXI-Lipoödéma tanulmány és a HYPOXI-Studiókban szerzett sokéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a HYPOXI-módszer egyedülálló mechanizmusa fenntarthatóan javíthatja a lipoödéma által érintettek életminőségét.

A HYPOXI-módszer a nyomás és a túlnyomás kezelésének innovatív kombinációjával, valamint a hatékony edzéssel jelentős testsúlycsökkenést és kerületvesztést tesz lehetővé a test megfelelő részein. Ennek eredményeként a lipoödéma fájdalmas tünetei csökkenthetők, és a külső megjelenés pozitívan befolyásolható.

HOGYAN MŰKÖDIK A  HYPOXI L250, S120?

A hagyományos köpölyözés szívással elősegíti a vér áramlását a test meghatározott régióiban. A HYPOXI L250 és S120 hasonló elv alapján működik, azzal a különbséggel, hogy fejlettebb nyomókamrákat használ, amelyek lehetővé teszik a kezelés nagyobb ellenőrzését.

Ez lehetővé teszi, hogy olyan zavaró területekre koncentráljon, mint a csípő, a comb, a gyomor és a fenék. Mivel ezeken a területeken fokozott a vérkeringés, elősegítik a toxinok és zsírsavak eltávolítását. Ennek eredményeként gyorsabban növekszik a zsírvesztés.

Annak érdekében, hogy teste bizonyos régiókban zsírégetést végezzen, a területet először elegendő vérrel kell ellátni. Amikor stimulálja a vérkeringést testének egy bizonyos területén, az elkezdi eltávolítani a zsírsavakat erről a régióról.

A HYPOXI L250 egy speciális vákuumkamrát használ, amelyet  minden munkamenet előtt kifejezetten az Ön testéhez illő programot alkalmaznak. Ez olyan nyomásritmust hoz létre, amely elősegíti a vér keringését és az anyagcserét, hogy eltávolítsa a zsírsavakat a csípőből, a combból, a fenékből és a has alsó részéből.

MIÉRT ÉPPEN A HYPOXI?

INDOKOK FÉRFIAKNAK

Nem meglepő, hogy a férfiaknak szóló fitneszmagazinok címlapján többnyire szuper lapos kocka has mutatkozik ,amely a háttérből úgy tűnik, mintha kőből lenne. A nők csodálják a lapos hasat, ezért a lapos kockahas elsőbbséget élvez a pocakkal szemben. Azoknak azonban, akik nem veszik figyelembe a vonzerő szempontját, érdemes megfontolniuk az öv meghúzását is. Mivel egyre több tanulmány és vizsgálat azt mutatja, hogy a túlzott hasi zsír kockázati tényező és számos betegség, például szívroham vagy stroke oka lehet. Katasztrofális tény, hogy a zsír célzott eltávolítása a hason valódi problémát jelent. Sok férfinak sem a sport, sem a fogyókúra nem jár sikerrel. Először is, a test mindig ott távolítja el a zsírt, ahol könnyen és gyorsan elérhető. A férfiaknál ez nem a has.

CÉLZOTT VÉRKERINGÉS A SIKERES ZSÍRVESZTÉS ÉRDEKÉBEN

A zsírt csak a véráramban lehet szállítani és üzemanyagként használni. Ezért: minél jobb a testrész vérrel való perfúziója, annál könnyebb eltávolítani a zsírt onnan. 

Az állandóan edzett férfi felkar jól van ellátva vérrel, itt a zsír nem könnyen tárolható. Ez más a hasi területen, amelyet a természet a nehéz idők tárolóhelyének tekint. A hasi zsírbontás fokozása érdekében ott stimulálni kell a vérkeringést.

FELÜLÉSEK NÉLKÜL IS LEHETSÉGES

A kimerítő felülések gyakorlása most már a múlté. A HYPOXI L250  és S120 elért eredmények meghaladják a hagyományos kardio edzéssel valaha elért eredményeket. 

HYPOXI férfiaknak

HYPOXI gépeink ideális olyan FÉRFI VENDÉGEK számára, akik:

 • Ovális testalkattal rendelkeznek
 • Tónusosabbá szeretnék formálni a lábukat és a feneküket
 • Nem szeretnek nehéz súlyokat emelni az edzőteremben
 • Fogyni és zsírvesztést szeretnének
 • Izmos és formás testre vágyik

MIÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNI A HYPOXI L250, S120-T?

MAKACS ZSÍRRAL KÜZD A CSÍPŐ, A HAS VAGY A POPSI TERÜLETEN?

Ezek a régiók a legnehezebben fogyó területek, különösen akkor, ha olyan hagyományos súlycsökkentő stratégiákat alkalmaznak, mint a súlyemelés. A HYPOXI L250 azonban szabadalmaztatott technológiát alkalmaz a véráramlás növelésére ezekben a régiókban, és természetesen fokozza a zsír anyagcseréjét, hogy megkönnyítse a célzott zsírvesztést.

Nincs stressz az ízületekre, az izmokra, az inakra és a keringésre.

A táplálkozás, a testmozgás, a sport és az erőnlét mindenesetre pozitívan járul hozzá az egészséges életmódhoz, és segít fenntartani a test formáját.

A gyors testformálás célját szem előtt tartva azonban gyorsan megtörténhet, hogy sportolással vagy fogyókúrával a testsúly rossz testterületeken csökken, a testarányok meglehetősen kedvezőtlenül változnak, és talán még egészségügyi kockázatok is jelentkeznek.

A HYPOXI-módszer viszont célzott, gyors, látható, hosszú távú, és segít a figura formálásában a terhelés nélkül a kívánt területeken.

Következtetés: A HYPOXI a célzott kerületcsökkentés modern módszere – minden radikális intézkedés nélkül, amely szükségtelenül megterheli Önt és testét!

MIÉRT ÉPPEN A  HYPOXI?
FITTEN ÉS KARCSÚN AZ ÜZLETI ÉLETHEZ!

Megmutathatják magukat a legjobb formájukban

Brillírozhat előadásokon, vevői megbeszéléseken, kiállításokon, kongresszusokon és egyszerűen a napi üzleti rutinhoz: A fizikai közérzet fontos szerepet játszik az önbizalom megjelenésében a munkában. A HYPOXI-módszer egy ideje már nem csak „tipp” az üzleti szakemberek számára – nem csak annak köszönhető, hogy az ebédszünetben beillesztheti a kezeléseket.

CÉLZOTT ALAKFORMÁLÁS MINIMÁLIS IDŐ ALATT

Akár a felszerelt üzleti ruhához, akár a hivatalos alkalmakra szolgáló elegáns estélyi ruhához – vagy a férfiakhoz -, a klasszikus üzleti öltöny: A HYPOXI segítségével a célzott testformáláshoz a zsírcsökkentés közvetlenül a problémás zónákban aktiválódik. A kívánt szám elérése érdekében a gyakran megszokott „kemény munka” sikertelen marad. Nem további izomtömeg növeléséről van szó, hanem a problémás zónák célzott felesleges zsírlerakódásának csökkentéséről.

A HYPOXI fontos előnye: még teljes napirenddel is könnyedén elfér az edzésen, mivel az edzés optimális időtartama csak 30 perc.

A HYPOXI-módszer két egymásra ható elvre épül: az anyagcsere általános stimulálására könnyű kardio-edzéssel és a véráramlás célzott stimulálására a problémás zónákon belül. Ez utóbbi nyomásváltó terápia útján megy végbe.

A Szépség: az első látható siker néhány alkalom után érhető el.

SOK ÜZLETI STRESSZ – NINCS IDŐ A KALÓRIÁK SZÁMLÁLÁSÁRA? NEM IS KELL!

Ne aggódjon: az üzleti ebéd során nem kell minden kalóriát megszámolnia. A kiegyensúlyozott étrend megteszi. Legjobb, ha sok zöldséget, salátát és gyümölcsöt tartalmaz, hogy elegendő vitaminnal, rostdal és ásványi anyaggal látja el szervezetét. Ezen felül a teljes kiőrlésű termékekhez kell ragaszkodnia az előnyben részesített fehérlisztes termékek helyett.

Nagyon fontos szempont a folyadékbevitel: naponta legalább 2 liter vizet kell fogyasztani. Ez megnyugtatja az éhségérzetet és gyors energiaszállítást biztosít.

A kívánt testformához vezető úton támogatjuk. Az intenzív felügyelet a legjobb módja annak biztosítására, hogy minden edzéssel a problémás zónák csökkennek és az önbecsülés növekedjen.

MIÉRT ÉPPEN A HYPOXI?

BIKINI ÉS BEACH BODY TESTÉHEZ

Mutasd meg, hogy gyönyörű bikini testtel nyaralsz!

Csak néhány hét van az ünnepekig és a dolgok szorosak a szó minden értelmében. Küzdelem, hogy jól mutasson a bikini vagy beleférjen fürdőruhába? Kipróbálta azokat a kecsegtető diétákat, amelyeknek nincs értelme! Nem kell aggódnia, mert van egy természetes, fenntartható és célzott módszer a testformálásra: a HYPOXI-módszer!

CÉLZOTTAN HOGY MEGSZABADULJON A PROBLÉMÁS TERÜLETEKTŐL!

A HYPOXI-módszer az alul- és túlnyomásos kezelés, valamint a hatékony képzés innovatív kombinációjával pontosan és tartósan eredményeket fog elérni.

Ennek eredményeként a has, a fenék, a csípő és a comb nagyon jelentős zsírcsökkenést eredményez, és a bőr megfeszül.

Meg fog lepődni, hogy ez milyen gyorsan történik!

Az optimális siker érdekében  egészséges, személyre szabott táplálkozási irányelveket nyújtunk, amelyek teljesen éhezéstől mentesek.

A HYPOXI segítségével mesésen fog kinézni abban a bikiniben!

MIÉRT ÉPPEN A HYPOXI?
TEDD MENNYASSZONYI RUHÁD TÖKÉLETESEN ILLESZKEDŐVÉ!

Fontos esküvői előkészületek: koncentráljon a testére

Életed legpompásabb napját tervezed? A helyszín kiválasztása, az étlap és a dekorációk eldöntése … a napnak tökéletesnek kell lennie. De a legfontosabb az, hogy felkészülj arra, hogy mesésen nézz ki és érezd magad az esküvő napján. A hajad, a ruhád – mindennek tökéletesnek kell lennie. A HYPOXI segítségével pedig időben sikerül testét csúcsformába hoznia.

A MENYASSZONYOK PROBLÉMÁS TERÜLETEINEK CÉLZOTT KEZELÉSE

A HYPOXI-módszer segítségével egyedülálló lehetősége van a derék, a csípő, a fenék és a lábak zsírégetésére. A HYPOXI-módszer úgy alakítja testét, hogy elképesztően jól nézzen ki álmai ruhájában.

KEMÉNY POPSI, LAPOS HAS ÉS KARCSÚ DERÉK

A kívánt esküvői alak eléréséhez a kemény edzés többnyire nem hasznos. Ez inkább további izmokat termelne, ahelyett, hogy csökkentené a problémás zónákat.

A HYPOXI-val ez más. Célzott test esetén a zsírvesztés közvetlenül a problémás zónákban aktiválódik.

A HYPOXI-módszer két kiegészítő elemen alapul: Az anyagcsere általános stimulálása enyhe kardio gyakorlással és a vérkeringés célzott stimulálása a problémás területeken váltakozó nyomásterápia segítségével.

A jó dolog: Már néhány alkalom után láthatók az első eredmények.

NINCS KALÓRIA SZÁMLÁLÁS

Ne aggódjon, természetesen kipróbálhatja az esküvői étkezését korábban. És a kezelés során nincs szükség minden kalória számolására. A kiegyensúlyozott táplálkozás meg fogja valósítani. Lehetőleg sok zöldséggel, salátával és gyümölccsel, hogy elegendő vitamint, rostot és ásványi anyagot biztosítson a testének. Ezenkívül a teljes kiőrlésű termékek ajánlottak a fehér lisztből készült termékek helyett.

Nagyon fontos szempont a vízbevitel. Ne felejtsen el naponta legalább két liter vizet bevinni. A víz megnyugtatja az éhségérzetet és elősegíti a gyors energiaszállítást.

Jó, biztonságos kezekben vagy!

MIÉRT ÉPPEN A  HYPOXI?
TERHESSÉG UTÁNI ALAKFORMÁLÁS

Anya a legszebb nő a világon!

Gyermek születése valószínűleg az egyik legszebb és legteljesebb pillanat a nő életében. De hogyan lehet visszanyerni a feszes és sima bőrt utána, és hogyan lehet elveszíteni a terhesség alatt hozzáadott plusz kilókat?

A terhes has büszkén mutatja. Új életet hordoz, és óriási az öröm, hogy hamarosan anyává válhat. De nem sokkal a szülés után ezek az érzések új gondokat hordoznak. A terhesség alatt felhalmozott összes plusz kiló rendkívül makacsul tartja magát a hason, a csípőben, a fenéken és a lábakon.

És így a leginkább kétségbeesett segítségkiáltások olvashatók a vonatkozó fórumokon: „Kérem, segítsen – a terhességi hasam nem fog eltűnni!”, „Bármit is csinálok, gyermekem születése óta egyszerűen nem tudom visszanyerni korábbi alakomat, a bőr petyhüdt és rugalmas! Van valaki, aki tud segíteni?

Az ilyen kérdésekre természetesen nincs általános válasz. Ennek ellenére van egy általános elv; Ne kezdje túl későn, hanem használja azt az átmeneti fázist, amelyben a teste közvetlenül a szülés után van.

NE BECSÜLJE ALÁ A TERHESSÉGI KILÓKAT

A „Harvard School of Publich Health” által végzett tanulmány meglepetésszerű ismereteket hozott:

A terhesség után nem elveszített plusz kilók nemcsak esztétikai problémát jelentenek! Az egészsége is szenvedhet tőle. Mind az Egyesült Államokban, mind Európában a terhesség után egyre kevesebb nő képes visszatérni korábbi súlyához.

És a tanulmány azt mutatja, hogy a további terhesség alatt a betegség kockázata megnő. Egészségügyi okokból ezt a kérdést nem szabad félvállról venni. Ezen a ponton azonban külön meg kell jegyezni azt is, hogy a terhesség alatti vagy a szoptatási időszak alatti fogyókúra nem jelent megoldást erre a problémára. A szakértők arra figyelmeztetnek, hogy fennáll annak a veszélye, hogy a tápanyagellátás – még a születendő csecsemő számára sem – már nem garantált kellően.

SZERVEZET REAKCIÓI TERMÉSZETÉNÉL FOGVA

Gyakran jelentkezik bizonyos rossz berögződés a terhesség alatti megnövekedett kalóriabevitelhez. Nem mindig találja a megfelelő utat az ember, hogy visszatérjen a megfelelő étkezési szokásokhoz. De a megváltozott étkezési magatartás korántsem az a fő oka annak, hogy az anyák egyszerűen nem tudják kezelni súlyproblémáikat szülés után.

A zsíros lerakódások terhesség alatt történő előfordulásának ismerete megmagyarázza, miért lehetnek ilyen csúnyák. Ezeket a természetes zsírraktárakat a szervezet célzottan és hormonálisan kontrolláltan hozza létre. Konkrétan a női szexuális és termékenységi hormonok, az ösztrogén és a progeszteron felelősek ezért. Terhesség alatt és később a szoptatás alatt a tárolt zsír fontos energiatartalékként szolgál.

Az élelmiszerhiány korábbi napjaiban ez akár a túléléshez is elengedhetetlen lehet. Manapság jó élelmiszerellátási helyzetünkben ennek természetesen nincs értelme. Ezeket a zsírlerakódásokat problémás zónának tekintik, és zavarják esztétikai felfogásunkat. De sajnos a modern életkörülményeink nem tudják kioltani a tárolt genetikai információkat arról, hogyan lehet fenntartani ezeket a rejtett tartalékokat.

Ezért rendkívül nehéz megszabadulni ezektől a zsírlerakódásoktól csak koplalással vagy csak sportolással.

NE EDZEN TÚL KORÁN

Összességében a nőknek rendkívül óvatosnak kell lenniük a szülés utáni sportolással, különösen császármetszés után, vagy a szülés során bekövetkező bármilyen komplikáció esetén. Mindkét esetben tanácsos konzultálni kezelőorvosával, mielőtt újra aktívvá válna. De a normális szállítás után sem szabad, hogy az első szakasz sporttevékenysége túl intenzív legyen.

Mindenesetre be kell fejezni a hasfal és a medencefenék teljes visszafejlődését – ehhez a folyamathoz minden nőnek más időtartamra lehet szüksége. 

Azt is javasoljuk, hogy ne kínozza magát hirtelen nagy teljesítményű tevékenységekkel, ha a terhesség előtt a sport egyáltalán nem került napirendre. Egyébként a legnépszerűbb felülések is messze a legmegfelelőbb módszerek az alak alakításához. Legyen óvatos mindaddig, amíg a hasizmok nem állnak vissza korábbi helyzetükben, és a medencefenék még nincs rehabilitálva.

Ezenkívül tanulmányok kimutatták, hogy a csecsemők kevésbé intenzíven isznak, vagy akár megtagadják a mellet, ha az anya fárasztó testmozgást végzett közvetlenül szoptatás előtt. Ebben a tekintetben a HYPOXI-módszer ideális a nők számára a szülés után, mivel a HYPOXI-val végzett kardió edzés rendkívül gyengéd. Egyénileg koordinálják és általában a maximális teljesítménykapacitás 40% -ával hajtják végre.

Az edzés túlterhelése kizárt, mivel a HYPOXI akár fekvő helyzetben is elvégezhető, így hamarosan a szülés után elkezdheti biztonságosan és megbánás nélkül formálni az alakját. A szoptató anyák szülés után hat-nyolc héttel kezdhetik meg programjukat. Azoknak az anyáknak, akik nem szoptatnak, meg kell várniuk az első menstruációs ciklust.

A HYPOXI-módszer nagy előnye éppen az, hogy közvetlenül a problémás területekre hat. Jelentős eredmények már rövid idő után láthatók.

MIÉRT MŰKÖDIK ILYEN JÓL A  HYPOXI?

Csak egy módja van annak, hogy hamarosan élvezze korábbi alakját. A terhesség alatt jó okból felhalmozódott zsírlerakódásokat célzottan csökkenteni kell.

A HYPOXI-módszer két kiegészítő hatáson alapszik. Az általános anyagcserét széles körű, könnyű edzés stimulálja. Ugyanakkor a negatív és a pozitív nyomás váltakozó hatása révén az érintett területeken fokozódik a vérkeringés.

Az úgynevezett váltakozó nyomásterápia az orvoslás régóta bevált gyakorlata. A HYPOXI alkalmazásával a zsír aktiválására szolgál azokon a területeken, amelyek gyengén vannak ellátva vérrel, ezért edzésállóak, majd égnek az izmokban.

A HYPOXI-módszer pontosan hat a kívánt területekre: gyomorra, csípőre, fenékre és lábra.

MIÉRT ÉPPEN A HYPOXI?

KÉSZÜLJÖN A PARTY SZEZONRA

Nem számít, hogy hívod: szilveszter, Valentin-nap, vagy bármilyen hivatalos fekete-fehér parti – a közelgő újévi társasági eseményeknek sok neve van. A tökéletes ruha elengedhetetlen egy mesés party estéhez. Végül megmutathatja azt a kis fekete ruhát, vadonatúj öltönyét, vicces jelmezét vagy kedvenc koktélruháját!

DE KÉSZEN ÁLL AZ ALAKJA A PARTYRA?

Ha nem akarja, hogy a cipzár elakadjon, amikor kedvenc bulijába öltözik, alaposan meg kell néznie a tükörben. Segítségre van szüksége – most és gyorsan. Itt jön be a HYPOXI-módszer. Erőteljes erőfeszítések és éhezés nélkül ez segít abban, hogy rövid idő alatt elérje álmai alakját.

A HYPOXI-val ellopod a műsort!

A HYPOXI-módszer ötvözi a mérsékelt kardio gyakorlatot az innovatív vákuum- és nyomásterápiával. Ez felgyorsítja a zsír csökkentését olyan problémás területeken, mint a has, a csípő, a fenék és a comb. Ugyanakkor a bőr tónusos és feszes. Meg fog lepődni, hogy ez milyen gyorsan történik.

Az optimális siker érdekében kérésére egészséges, személyre szabott táplálkozási irányelveket nyújtunk, amelyek teljesen éhezéstől mentesek.

Tökéletes alak kedvenc ruhádban: a HYPOXI-val működik!