Back to top

Alakformáló gépek, Hypoxi

 A vibrációs tréner géppel gyorsan formálhatja alakját. A vibráció elvén működik, amely izomösszehúzódást okoz, így biztosítja az izmok intenzív tornáját. Az vibrációs tréner a megadott testsúly, magasság, nem és életkor alapján működik, a markolatok megfogásával pedig megméri testünk zsírszövet tartalmát. Az értékelés segítségéhez részletes táblázatot talál a használati útmutatóban. A vibrációs tréner segít a stressz leküzdésében, ellazít, de egyben mozgatja is a izomzatot. A vibrációs tréner jótékony hatásai közé tartozik az is, hogy úgy mozgatja izmait, hogy közben Önnek nem kell nagyobb erőfeszítést beleáldoznia. A vibrációs tréner a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is felvállalja a küzdelmet. A vibrációs tréner javítja a vérkeringést, kellemesen masszírozza a hátat a karokat és a lábat, megterhelő munka után ajánlott, ugyanis gyorsítja az ellazulást. A vibrációs tréner jótékony hatással van a izomproblémákkal küzdőknek és merev izületekre is megfelelő, persze ha hasonló problémákkal küzd, elötte beszélje meg kezelőorvosával a vibrációs tréner használatát. A torna szinte alig időigényes, elég napi 5 perc hajlított térdekkel, s az eredmény pár nap alatt érezhető. 

Ez a tréner kifejezetten a bőr alatti zsírréteg eltávolítására és a test átmozgatására szolgál. A cellulit-, és zsírbontó rezonációs öv javítja a vérkeringést, bontja a zsírt és cellulitot, feszesíti az izomzatot így kiváló segítség az alakformálásban. Alkalmazási területek: has, csípő, derék, comb, vádli, hát, fenék.

A vertikális rezgésű vibrációs tréner, vagyis a vertikális hintának nevezett mozgást produkáló vibrációs trénerek elsősorban fogyásra, testsúlycsökkentésre szolgálnak. Az ilyen típusú tréneren nem javasolt a torna. Ez a tréner úgynevezett “lötyögtető” mozgásával szétmozgatja a testen lerakódott zsírt és ezáltal nagyon hatékonyan eredményezi annak csökkenését. Használata alkalmanként 15 percben javasolt, de zsírbontás során ez a mozgatás akár többször is megismételhető naponta. Rendszeres használata akár 5-10 kg súlycsökkenést eredményezhet 1-2 hónapon belül.

3D rezgésű, vagy vibráló vibrációs trénerek főként TORNÁRA és izomerősítésre használatosak. A vibrációs tréner felülete vertikálisan nem mozog, csak remeg. Ez a vibráció nagyon hatásosan jut be a testbe, pontosabban a megfeszített izmokba, s így az izmot magasabb erőkifejtésre készteti. Ezen a típusú vibrációs tréneren mindig megfeszített izmokkal kell állni. Az izomcsoportok egyes típusainak edzésére különböző gyakorlatok léteznek, melyeket a vibrációs tréneren 20-40 másodperces intervallumokban lehet váltogatni .  A gép mellékhatásaként fogyást is produkál, de ez viszont inkább a torna eredménye, mint a vibrációké. Visszajelzések alapján ezek a gépek nagyon hatásosak az izomcsoportok erősítésében.

SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES KÜLSŐ HYPOXI-VAL Egészséges-e a HYPOXI-módszer? Erre a kérdésre egyértelmű Igennel lehet válaszolni! A HYPOXI-módszer bevált orvosi és képzési módszereken alapul, amelyeket a HYPOXI következetesen tovább fejlesztett. A HYPOXI-Training szisztematikusan eltávolítja a felesleges testzsírt, amely megerőlteti a testet. A mérsékelt mozgás serkenti az anyagcserét; a kötőszövet megerősödik és meghúzódik. Az eredmény? Teljes fizikai jólét. HYPOXI - a legcélzottabb módszer egy gyönyörű testhez.

 

Feliratkozás Alakformáló gépek, Hypoxi csatornájára