Gépi kezelések

Gépi Kezelések

 

Mikrodermabrázió

 

A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában.

A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat.

A legfelső hámréteg ki van téve a környezetnek, az időjárásnak és a mechanikai behatásoknak, melyek által folyamatosan károsodik.

 

Hidrodermabrázió

 

 

A Hidrodermabrázió sejtregenerációt elősegítő vízsugaras bőrcsiszolás, mely lehetővé teszi a bőr alapos, mégis kíméletes mélytisztítását és elősegíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe.

A hidrodermabráziós készülék speciális ultrahangos spatulával rendelkezik. A spatula speciálisan alacsony frekvenciával dolgozik a 32-56 KHz (ezer rezgés/másodperc) közötti ultrahangos tartományban.

Rétegenként eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, toxinokat, méreganyagokat. Ennek hatására bőrünk megújítja önmagát, puha, hidratált lesz, a foltok elhalványodnak, a mimikai ráncok kisimulnak. A rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermetfelhőt hoznak létre ott, ahol a spatula a bőrrel érintkezik.Ezzel a kezeléssel mélytisztítást végzünk a bőr felületén.

Ráadásul az ultrahang 32-56 KHz frekvenciájú hullámjai a baktériumokat is elpusztítják, abszolút steril környezetet teremtve pl. a mechanikai tisztításhoz.

 

A foltos, miteszeres, estleg heges bőrőknél a folyamatos kezelésekkel megdöbbentően jó eredményeket érünk el, éppen ezért ma már nem csak alkalmanként hanem kúrákban is alkalmazzuk.

Eredmény

 • Teljesen tiszta, erősen hidratált és kontroláltan koptatott bőrstruktúra
 • A vákum javítja a szövetek nyirokcseréjét, fokozza a keringést és a nyirokáramlást

 

Kezelhető bőrtípusok

 • Érzékeny, elvékonyodott bőr
 • Atrófiás
 • Erősen lestrapált
 • Öregedő
 • Értágulatos
 • Szeboreás bőr
 • Aknés, heges, pigmentfoltos
 • Ráncos

 

Területek

 • Szemkörnyék, nyak, dekoltázs, mell, hát

 

 

 

Hidroabrázió

A kezelés gyakorlatilag hámlasztás és hidratálás egyben.

A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozza és élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni. Peelingezés során a vibráció hatására a vízcseppek szétporladnak és ezek a mikro-robbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket és felületi szennyeződéseket. Ugyanazon készülék alacsony frekvenciás UH, mely segítségével hatóanyagot tudunk a bőrbe juttatni. Az ultrahang rezgései beütögetik a hatóanyagot a bőrbe.

 

 

Árak HUF
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Telefon:06-70-556-0167
E-mail:szilanibeauty@gmail.com